Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Postać do wybicia sie z brazu

bartek19623

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam skilla mam ale nie zawsze się da samemu wyjść przykład ja mam staty 17/2 a team 0/10 not o cóż im so sorry xD Jaka postac doradzicie? Lubie grać ADC i MID lecz innymi pozycjami też nie gardzę,support też może być.Co myślicie o zakupie dravena na rankedy? Mam ashe i ladnie nia cisne no ale jednak draven albo  cait mnie składa. xD

bartek19623---18.png

Opublikowano

Ja z brązu wyszedłem grając

-Fizz mid

-Lucian adc

-Amumu  jungle

-Leona supp

-Pantheon top

W brąz 1 tylko tymi postaciami grałem i zazwyczaj grałem bota lub mida

a kolega premade top i jungle . ;D

Opublikowano

khazix, zed na mida. w bronze przecietne staty tymi postaciami to 30/2. jak masz skilla na poziomie diamond, to wygrasz z feederami i afkami w teamie. 3v5 też raz wygrałem w silverze. #diamond1playsboostingacc

Opublikowano

E tam ja sobie cisnąłem mid Akali/Kata/Diana, top Riven/Tutaj będzie Fiora choć jej nie mam to widziałem co sie dzieje/i mój ulubiony pick na topa Wukong <3,Adc Draven/Cait/Vayne, na suppa Ci nic nie polece bo na supprocie w ogóle nie grałem, chyba że był to jednorazowy przymus ;x

qCsDG8m.gif
I am the "Who" when you call, "Who's there?"

Opublikowano

Polecam Orianne

+ Kulka może robić za warda

+ Shield

+ Przyśpieszenie

+ Slow

+ Stun

+ AoE dmg z W/Q/R

+ Dajemy kulkę np. na Shyvane / j4 / Lee Sin'a i TF wygrany 

- dość manożerna 

Opublikowano

Według mnie polecam Ci Riven , ja wyszedlem nią z brązu z ciagu 1 tygodnia ,,, Bardzo dobre Obrażenia posiada gdyż pomaga jej w tym Umiejętność Bierna . Gdy zaczynasz się bic robisz taki Combos :

- 1x Q + Podstawowy Atak

- W(Stun) + Podstawowy Atak

- i Później reszta skilli

Polecam ją bardzo

Opublikowano

Najlepiej graj na "Jungle, możesz łatwo kontrolować gre a najlepsza postacia na jungle do wybicia z brązu no i z silvera to Wu bądź shaco, obie postacie maja zaje. ganki. Np. Na Wu dajesz W omijasz krzoki w których jest ward druż. przeciwnej i wbijasz się na przeciwnika e i q ;)

Słowo ‘Bóg’ jest dla mnie niczym więcej niż wyrazem i wytworem ludzkiej słabości, a Biblia zbiorem dostojnych, ale jednak prymitywnych, legend, które są ponadto dość dziecinne. Żadna interpretacja, niezależnie od tego jak subtelna, nie może (dla mnie) tego zmienić.Albert Einstein

Opublikowano

Kha'Zix na jungli. Jeżeli chcesz się wybić to polecam grać na jungli, szczególnie teraz Kha gdy dostał buffa na ulta.

AltairX_eune_64_3_logo.png

To jest slasher! Horror, hip-hop, chory rap

Slasher, ożywię zmory, które widzisz w snach

Jeśli pokory Ci brak, kara Cię nie ominie

Stań przed lustrem i pięciokrotnie powtórz moje imię.

Opublikowano

MID

Fizz, Zed, LB, Ziggs

Shyvana, Ryze, Renekton

ADC

Lucian, Jinx, Caitlyn

SUPPORT

Annie, Leona, Thresh

Jungle

Wukong, Pantheon, Vi, Lee Sin, Evelynn

Tymi postaciami ludzie grają na LCSach, więc logiczne, że są jednymi z lepszych na obecną metę, sam również gram głównie tymi postaciami i gdy grałem na kolegi koncie to z b4 do s5 wszedłem w przeciągu 5 dni (w tym weekend) ;)

sygnavipek.jpg

Chętnie rozdaję Lajki za pomoc! A Ty?

Opublikowano

Przede wszystkim jungla Lee Sin. Trochę treningu skillshotów, i możesz wycarryować większośc w gier bronzie. + jak załadujesz jakies ciekawe combo koledzy z brązu będą szukać szczęk po podłogach :)

Opublikowano

A dżungla ? Shaco jest mistrzem jungli, jego ganki na Q to zawsze udany gank jeżeli na lini masz osobę ogarniętą i skuma co ma robić. jego e jest dość mocne, na W możesz robić fajne pułapki np. w krzokach ustawiasz dużo pacynek wabisz przeciwnika do krzoków, wystarczy, że raz go walniesz to all pacynki go atakują wtedy ty 2x auto i E i po sprawie ;) Ja wychodziłem właśnie Shaco z brązu.

Słowo ‘Bóg’ jest dla mnie niczym więcej niż wyrazem i wytworem ludzkiej słabości, a Biblia zbiorem dostojnych, ale jednak prymitywnych, legend, które są ponadto dość dziecinne. Żadna interpretacja, niezależnie od tego jak subtelna, nie może (dla mnie) tego zmienić.Albert Einstein

Opublikowano

Ja sie zaczynam wybijać powoli Ezrealem . Ale jeszcze dość go nie ogarnąłem choć zaniedługo jak ogarnę kupie skórke za 3200 rp :)

Ez Ez Ez

Opublikowano

Ogarnij na każdą linei za 2/3 chempy. Zmainuj linie jaką najbardziesz lubisz(w moim przypadku był to support/top) i graj tylko tym pickiem, którego często używasz/grasz. Nie da się powiedzieć komuś jaką postać polecasz do wyjścia z brązu bo to musi pasowac osobie, która gra. Jednakże ja mogę ci polecić renktona na topa.

Opublikowano

z brązu wszystkim można się wybić, przede wszystkim trzeba używać mózgu, nie greedować czyli np. enemy ma powiedzmy tak 100 hp i biegniesz pod wieże jak ten idiota żeby go zabić a się okazuje że sam padasz, przede wszystkim staraj się farmić, nie wbijać się w 5 jak jesteś adc tylko po to by paść w sekunde itp. Jak ogarniesz takie podstawy gry co przychodzi z czasem to wszystko będzie łatwiej i wyjdziesz z brązu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...