Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Postać do Carrowania Golda ._.

panieros2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Potrzebuje postaci żeby carrować tych ziemniaków w goldzie._.

Wiem, potrzebny do tego jest skill, ale champ tez;d

Najlepiej żeby był twardy i robił dmg oraz, zeby nie padal co pierwszy lepszy gank.. Najlepiej na topa / jungle.

xvez_eune_55_6_logo.png

Opublikowano

Aby wyccarować w Gold potrzebny jest już skill. Nie da się tak, jak było w Bronz. Ooo, Vladimir fajne Ultimate - wygram grę. Potrzebne są umiejętności. Ćwicz do perfekcji i nigdy się nie poddawaj, nawet przegraną grę da się wygrać, dowód :

Opublikowano

Yasuo na topa. Aktualnie jest to mój main, robi niezłą kosę, jeżeli nauczysz się nim porządnie grać.

LeeSin jest też dobry na jungli w early, ale w late jest trochę niczym.

Sejuani - stun, slow, stun - tutaj raczej nie trzeba nic innego, żeby wygrać na gankach. W dodatku, niezły tank ;).

8372383248.png
Opublikowano

jestes w goldzie i nie wiesz jaką postać wybrać żeby była twarda i robiła dmg? 2 tygodnie grasz w tą gre?

np. udyr jest twady robi dmg, fiddle też, każda postać jezeli dobrze zbudujesz zrobi dmg i bedzie tanky

<>

Opublikowano

Jesly ty sie nas pytasz o postac to mi sie zdaje ze raczej oni i tak beda ciebie kerowac^^, co za pytanie człowieku jak ogarniasz to byle czym wykerujesz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...