Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Strona firegifts

VeSteQ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co myślicie o stronie firegifts.pl? Może ma ktoś tam konto, może ktoś z was coś tam wygrał?

Opublikowano

to jest jak wygrajgry.pl bezsens masz 1% na 1000%

523561446660279974822.gif              

Opublikowano

fakt, nie napiszą jednej godziny restocku miała być o 18:00 nie było, miało być o 19:00 nie było więc poszedłem pod pryśnic, przychodze po restocku, gówno a nie serwis z nagrodami, zbieram GP juz 4 miesiace i mam tyle GP że starcza mi ledwo na kubek który wart jest 5zł.

Opublikowano

Jakiś czas temu wygrałem myszke do komputera na tej stronie.

Ale wygrałeś że wymieniłeś za te GP czy co?

Opublikowano

A można wiedzieć za ile gp?

Nie pamiętam dokładnie za ile, ale wiem że ta nagroda mi się zwróciła, bo za przesłanie filmiku z rozpakowania nagrody dostałem więcej punktów niż wydałem na tą nagrode.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Nie pamiętam dokładnie za ile, ale wiem że ta nagroda mi się zwróciła, bo za przesłanie filmiku z rozpakowania nagrody dostałem więcej punktów niż wydałem na tą nagrode.

A gdzie można zobaczyć te nagrody? :D

Opublikowano

to jest jak wygrajgry.pl bezsens masz 1% na 1000%

Sam jesteś bezsens. Wystarczy się ogarnąć i masz pewność, że jakąś nagrodę wygrasz.

Punkty najlepiej zbierać poprzez zapraszanie z reflinka.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...