Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomyłka?

kaszowy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Wczoraj rano rozmyślałem sobie, skąd by tu wziąć RP, żeby kupić Jinx? Dziś rano wstaje, mam o 500 RP więcej <lol2>. Chciałem się zapytać, czy rozdawali RP za jakiś bug czy coś w tym stylu? Jak nie, to o co chodzi?

(znajomi mi nie kupili, ani sam sobie nie kupiłem, postaci tez nie odddawałem)

Opublikowano

Nie byłeś drunk czasem ? Bo ja nic nie mam i mój kolega też nie.

Mój poziom ciągle rośnie, ale do tego jeszcze nie doszedłem ... Co to znaczy drunk? (chyba, że chodzi o to, że byłem pijany)

Opublikowano

Mój poziom ciągle rośnie, ale do tego jeszcze nie doszedłem ... Co to znaczy drunk?

'A do tego jeszcze nie doszedłem' <lol2>

@top

Pewnie... masz jakies halucynacje lub Troooll.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Pewnie źle wczoraj spojrzałeś. Nic nie rozdawali :).

Nie byłem pijany, nie ćpałem, wszystko dobrze widziałem ... od 2ch miesięcy miałem 38 RP. A dziś 538 ...

Opublikowano

Nie byłem pijany, nie ćpałem, wszystko dobrze widziałem ... od 2ch miesięcy miałem 38 RP. A dziś 538 ...

Pisałeś do RIOT'u o zwrot jakiegoś championa po reworku, bądź coś podobnego?

8372383248.png
Opublikowano

Pisałeś do RIOT'u o zwrot jakiegoś championa po reworku, bądź coś podobnego?

Nie, na poczatku pisałem, że znajomi mi nie kupili, ani sam sobie nie kupiłem, postaci tez nie odddawałem

Może przez przypadek mi dali, płakał nie będę ;]

Opublikowano

Nie, na poczatku pisałem, że znajomi mi nie kupili, ani sam sobie nie kupiłem, postaci tez nie odddawałem

Może przez przypadek mi dali, płakał nie będę ;]

Nie mogą dać Ci za nic. Nie ma takiej możliwości. System nie zrobiłby takiego błędu, bez podania przyczyny. ;)

8372383248.png
Opublikowano

Nie mogą dać Ci za nic. Nie ma takiej możliwości. System nie zrobiłby takiego błędu, bez podania przyczyny. ;)

Jakbym miał ss chociażby z wczoraj ile RP mialem, a pozakał ile rano i, że nikt mi nie kupił to bym udowodnił, że dostałem "za nic"

Opublikowano

Jakbym miał ss chociażby z wczoraj ile RP mialem, a pozakał ile rano i, że nikt mi nie kupił to bym udowodnił, że dostałem "za nic"

Możesz pokazać zawartość ostatniego kupna? :)

8372383248.png
Opublikowano

Riot na pewno nie doładował by Ci za darmo :p Czekamy na ss, bo dziwna sprawa :x

Opublikowano

Jezeli to nie troll to sprawdź historie zakupu rp.

qCsDG8m.gif
I am the "Who" when you call, "Who's there?"

Opublikowano

A co kupiłeś za te 538 RP że zostało Ci 41? Bo nie może być to ani gift, ani postać za 487 RP z wyprzedaży.

Opublikowano

A co kupiłeś za te 538 RP że zostało Ci 41? Bo nie może być to ani gift, ani postać za 487 RP z wyprzedaży.

wróć* ... 28 było, pomyłka. Miss click

@edit

Napisałem do supportu z zapytaniem, czekam na odpowiedź.

Opublikowano

wróć* ... 28 było, pomyłka. Miss click

@edit

Napisałem do supportu z zapytaniem, czekam na odpowiedź.

Zamiast się cieszyć to się tu wyżalasz. Jeszcze będzie tak, że Ci zabiorą i będziesz miał. Polak mądry po szkodzie.

Może to tylko bug wizualny :)?

Opublikowano

Nie wiem, czy marna prowokacja, ale Riot nie dałby bez podstaw darmowych RP. Teraz może pisać połowa ludzi do Nich i nic nie dostaną. Musiałeś coś kupić ;)

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

RP dali mi za "bład przez który moje konto zostało zawieszone" ... Wtedy mi internet rozłączyło, ale cóż ... Dzieki rito ;)

Temat do zamknięcia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...