Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zarobek jak z nim jest

AdrianLepa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć mam pytanie odnośnie zarobku , mam 10 lvl bije około 1,9k -2,1k z hita mam golitaha z 310k hp ( z osłoną) . Jak mam zarobić / wylewelować do 11 skoro do następnego lvlu zostało mi 1kk expa a misje zostały tylko takie na czas ( nie lubie ich ) . Jak inni zarabiają po 30kk-90kk dziennie i kupują LF3 osłony na aukcji ?

Opublikowano

Ubijaj Sibelony, oraz Devolarium. Rozwijaj SkyLab, oraz często wysyłaj surowce na statek. Gdy zdobędziesz wyższy lvl niż 10, polecisz na pirackie mapy ;)

534721413388468938793.jpeg

Opublikowano

Bij tylko siby. Trochę dłużej, ale o wiele więcej zarobisz. Aktualnie nie opłaca się bić devo, chyba, że naprawiasz drony. Spróbuj przejść te misje na czas, jak jesteś na pl albo masz kogoś znajomego, to poproś o pomoc. Jak jesteś z kimś w grupie i ktoś niedaleko Ciebie ubije aliena, którego masz do misji to Ci zaliczy. Więc możecie się rozdzielić i będzie o wiele szybciej. A co do sobów. Poszukaj kogoś, kto ma mniej więcej taki atak jak Ty do grupy i je bijcie. Tylko wskazówka. Albo w ogóle nie używajcie wyrzutni rakiet albo dopiero jak sib nie będzie miał osłony. 5 rakiet kosztuje 7.5k więc sobie podlicz, ile wychodzi z siba. Szkody to max 10k tyle co Twoje 5 strzałów laserami... Przy 11 lvlu możesz spokojnie lecieć na mapę 1-6 i bić kubiki. Przy 10 jeszcze możesz lecieć na ubery. (mapa 4-5) poszukaj sobie dobrej grupy , może ktoś Cię weźmie i wal ubery ile wlezie. Skoro masz golca używaj veterana, daje więcej pd. Jeszcze możesz lecieć na 1-5 i bić lordakium. Robi to dużo osób, więc łatwo do kogoś dołączysz. Tylko pamiętaj o umiarkowanym używaniu wyrzutni.  tak samo na kubiku. Pod żadnym pozorem nie używaj wyrzutni rakiet. Te szkody nie liczą się na kubiku. Odkąd nie używam wyrzutni zarabiam po około 300k kr. z każdego kubika. Jak używałem, miałem około 180k kr. Jak widzisz duża różnica. 

@Up. Piraty są od 12 lvla. A przy Twoim wypo jeszcze nie polecam. jak polecisz sam się dowiesz - "saboutery" :D (i każdy wie o czym mówię :D

Mam nadzieję, że pomogłem. Liczę na like ;)

Opublikowano

Cześć mam pytanie odnośnie zarobku , mam 10 lvl bije około 1,9k -2,1k z hita mam golitaha z 310k hp ( z osłoną) . Jak mam zarobić / wylewelować do 11 skoro do następnego lvlu zostało mi 1kk expa a misje zostały tylko takie na czas ( nie lubie ich ) . Jak inni zarabiają po 30kk-90kk dziennie i kupują LF3 osłony na aukcji ?

Powiem tak, wylicytuj leona, polataj aż będziesz bił po 3.0k-4.0k na golcu i leć na drugą galę - na leonie z pewnością wyexpisz z kilka lvl. najlepszy zarobek jest na DK, ale z takim hitami się zbytnio nie opłaca, ammo, rakiety a nawet eco czy inne do atakowania zmniejszą zysk - dlatego masz polepszyć swoje wyposażenie.

pyhvh7E.png

Opublikowano

3-4k na strzał? Wiesz co piszesz? Żeby mieć tyle musi mieć prawie fe. A to jednak trochę jest. Może i by wyciągnął jakieś 3.5k i mógłby to zrobić tylko z flaxami, ale musiałby mieć full lf3... Polataj na 1-5 i pobij lordakium aż dojdziesz do 11 lvla. Później jak najwięcej bij kubikony na 1-6 ;)

Opublikowano

3-4k na strzał? Wiesz co piszesz? Żeby mieć tyle musi mieć prawie fe. A to jednak trochę jest. Może i by wyciągnął jakieś 3.5k i mógłby to zrobić tylko z flaxami, ale musiałby mieć full lf3... Polataj na 1-5 i pobij lordakium aż dojdziesz do 11 lvla. Później jak najwięcej bij kubikony na 1-6 ;)

Tak, wiem to jest dużo jednak optymalne strzały by pobić co nie co, całe FE raczej nie, jeżeli masz na myśli starą fullkę bo takie prawdziwe jest w stanie walnąć 16k, po co ma bić na 1-5 jak padnie i znowu musi lecieć ? A co do kubikonów to nawet FE nie wystarcza - czyli te 4k chyba że ma duuużego tanka lub bije z zielonki lub sabu.

pyhvh7E.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...