Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Legalność złota z dogry.pl

krzysiek_97

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Znalazłem w internecie stronę dogry.pl a właściwie to ona znalazła mnie na facebooku i wyświetliła mi reklamę xD Na stronie tej zbiera się punkty, które można później wymienić na doładowania do gier (m.in. World of Tanks). Moje pytanie jest następujące - czy owa strona jest bezpieczna i czy za złoto z tej strony można dostać bana jak w przypadku prizerebel.com?

Opublikowano

Strona jest bezpieczna wiele osób z niej korzysta LEGALNIE, za złoto nie można dostać bana bo jak można dostać gdy serwis musi skądś mieć te kody PSC do wota prawda?

Dzięki jugens :)

Opublikowano

Strona jest bezpieczna wiele osób z niej korzysta LEGALNIE, za złoto nie można dostać bana bo jak można dostać gdy serwis musi skądś mieć te kody do wota prawda?

No niby tak ale tak jak podałem przykład strony prizerebel to za temte karty (bo to się punkty wymieniało na karty jakieś games coś tam, wiem, że były czerwone xD) bany leciały. Dlatego się pytam czy bezpieczne itp. bo konto to dość ważne dla mnie jest ;)

Opublikowano

Strona w 100% legalna. Zarabia, daje nam punkty, następnie kupuje kody PSC i się wymienia :) Tyle w temacie. Płatność PSC z tego co mi wiadomo jest legana. Ja dzięki tej stronce mam isa-6, a w przyszłym miechu kupuję jagodę.

Opublikowano

Skoro mowa tu o złocie z dogry.pl to mam pytanko dotyczące czasu oczekiwania na doładowanie.Czekam od wczoraj od godziny 20:19 i nic nie otrzymałem żadnego sms od nich.Wiecie ile mogę jeszcze czekać?

Opublikowano

Skoro mowa tu o złocie z dogry.pl to mam pytanko dotyczące czasu oczekiwania na doładowanie.Czekam od wczoraj od godziny 20:19 i nic nie otrzymałem żadnego sms od nich.Wiecie ile mogę jeszcze czekać?

Admin ma dużo pracy teraz i nie ma kiedy wysłać. Do tego czas oczekiwania to 2 dni robocze, czyli kod powinieneś dostać we wtorek.

Opublikowano

Chwilę korzystam z tego serwisu i jakoś mi się nie wydaje aby te punkty jakoś szybko szły :P

4w8w06.jpg

Dla chcącego nic trudnego. Jak się ma znajomości 1k punktów dziennie to żaden problem. Dziś mam wene, żeby zdobyć 3k punktów w 1 dzień, bo mój ostatni rekord to 2200.

Opublikowano

4w8w06.jpg

Dla chcącego nic trudnego. Jak się ma znajomości 1k punktów dziennie to żaden problem. Dziś mam wene, żeby zdobyć 3k punktów w 1 dzień, bo mój ostatni rekord to 2200.

xD Ja cie znam :) To 1k pkt to żaden problem hehe :) 

Opublikowano

4w8w06.jpg

No to ja mam 45pkt i jakoś wątpie aby ta liczba wzrosła, no chyba że jutro o 5 pkt za logowanie :P

76561198001815076.png
Opublikowano

JEZUSKU*WAMARIA, JURI, CO TY ROBISZ, ŻE TO MASZ? WYSTARCZY BYĆ MODERATOREM? TEŻ CHCĘ, ZAŁATW MI MODKA A BĘDĘ CI STOPY MASOWAŁ BUZIĄ.

Opublikowano

Chwilę korzystam z tego serwisu i jakoś mi się nie wydaje aby te punkty jakoś szybko szły :P

Trzeba mieć kupe wolnego czasu ... jak widzisz nasz mod ma ...

I te znajomości to multi acc :

Z jednego robisz pytanie z głównego odpowiadasz proste ? no raczej że nie ...

TOPIC

Za granie w warthunder masz 400pk dziennie (?) i za jakieś tam gry też masz moze po 200pk dziennie (?).

Ogólnie to troche lipa bo na psc za 50 zł trzeba sie najebać , a nazbierać choćby z kieszonkowego 50 zł przez 1 miesiąc to nie problem 12 zł 50 groszy tyogodniowo bez straty czasu .

Na 20 zł trzeba 2 k pointsów na 50 zł 5k pointsów i tak dalej i tak dalej ...

Ale myśle że obranie truskawek sąsiadowi za 100 zł jest pozyteczniejsze .

Osobiście nie mam ochoty ani czasu na takie zabawy zresztą nigdy nie miałem .

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Opublikowano

JEZUSKU*WAMARIA, JURI, CO TY ROBISZ, ŻE TO MASZ? WYSTARCZY BYĆ MODERATOREM? TEŻ CHCĘ, ZAŁATW MI MODKA A BĘDĘ CI STOPY MASOWAŁ BUZIĄ.

W tym miesiącu admin powiedział że będzie 60k :> Zobaczymy co z tego wyjdzie. (w zeszłym miechu miałem dostać 5-8k dostałem 30)

Już mnie wystarczająco osób po stopach całuje, za to że wpuściłem ich w świat dogry ;p

Trzeba mieć kupe wolnego czasu ... jak widzisz nasz mod ma ...

I te znajomości to multi acc :

Z jednego robisz pytanie z głównego odpowiadasz proste ? no raczej że nie ...

TOPIC

Za granie w warthunder masz 400pk dziennie (?) i za jakieś tam gry też masz moze po 200pk dziennie (?).

Ogólnie to troche lipa bo na psc za 50 zł trzeba sie najebać , a nazbierać choćby z kieszonkowego 50 zł przez 1 miesiąc to nie problem 12 zł 50 groszy tyogodniowo bez straty czasu .

Na 20 zł trzeba 2 k pointsów na 50 zł 5k pointsów i tak dalej i tak dalej ...

Ale myśle że obranie truskawek sąsiadowi za 100 zł jest pozyteczniejsze .

Osobiście nie mam ochoty ani czasu na takie zabawy zresztą nigdy nie miałem .

Multi acc jest łatwo wykrywane i banowane. Gdy admin zobaczy, że odpowiadasz na pytania 1 użytkownika poleci banik :).

Opublikowano

co najlepiej robić by zarobić jak najwięcej punktów?

Teraz jest misja, 700 punktów za zagranie w Panzar.

Opublikowano

A jak mogę potwierdzić to, że zagrałem w tego Panzar'a?

Powinno automatycznie dać punkty. Jeśli nie da, to zrób ss, że ukończyłeś tą misję i wyślij do supportu.

• 2 lata później...
Opublikowano

Coś nie słychać o tym portalu, a fajnie się gra z taką pomocą. Ja coś słyszałem teraz o portalu gamehag, że działają podobnie, tylko są lepsze nagrody. Słyszeliście już o tym i powiecie coś więcej?

Opublikowano

Coś nie słychać o tym portalu, a fajnie się gra z taką pomocą. Ja coś słyszałem teraz o portalu gamehag, że działają podobnie, tylko są lepsze nagrody. Słyszeliście już o tym i powiecie coś więcej?

Podróbka, nie wiadomo czy działa, możliwe że fejk, lepiej nie ryzykować i korzystać wyłącznie z D***y. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...