Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Norad military

loleq2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak lootujecie Norad aby nie zabił was Super Zombie ? Nie mam zamiaru go zabijać bo nie mam tyle amunicji a on ma za duży zasięg by wskakiwać na skrzynki/hammery. Da się go gdzieś odlurować ?

Opublikowano

Niestety z super zombie napewno nie zlutujesz wszystkich boxów ale te częste boxy da radę. Wystarczy że zawsze sprintem biegasz i uciekasz np. w miejsce gdzie cię nie uderzy a później on idzie tam. Wbijasz gdzieś tak żeby pobiegł do ciebie, gdzieś wyżej np. Lądowisko w norad. I on biegnie tam do ciebie ty szybko bierzesz boxa i idziesz na dół a on biegnie na dół. Tak jakby musisz się nim bawić. Od lurować teraz jest go naprawde ciężko

427571487345508569248.jpeg

Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW

Opublikowano

Proszę Cię...jakie ciężko. Jak wbijasz na serwer, gdzie są ludzie w norad, a ty masz militarkę lootu, to wtedy mogę się zgodzić, że jest ciężko, ale zombie, które jest oskryptowane do bólu nie ma szans cokolwiek nam zrobić. Wystarczy, że mamy ogarniętą trasę z boxami i nie błąkamy się po budynkach to już połowa sukcesu. Ja wbijam sobie z kataną i jestem w stanie bez broni zebrać wszystkie boxy, pomijając jeden box. Nie chce mi się do niego iść i marnować czas. Generalnie przejdź sobie parę razy po norad i zobacz sobie, gdzie się super zombiak buguje. Ciężko jest tak słowami w poście opisać jak krowie na granicy jak go unikać, za dużo jest w norad miejsc, gdzie można go zgubić. Ja tam sobie idę spokojnie bez sprintu, żeby normalne zombiaki mnie nie goniły, jak zaczyna mnie gonić super zombiak, a chce np podnieść box który jest przy wieży (kuli) to sobie biegnę wtedy na sprincie na samą górę wieży, czekam, aż super zombiak sobie do mnie przybiegnie, zeskakuję na niższy daszek i potem sobie idę od strony heli lootować dalej. On sobie stoi na górze pare chwil, zanim zejdzie to ja mu za przeproszeniem podjebie 2 boxy. Jak mie goni dalej to po sandbagu wbijam sobie na te budynki z płytami solarnymi i czekam dosłownie chwilę i wyskakuje mu z drugiej strony dachu. On sobie stoi zbugowany i po chwili restartuje mu się skrypt i wraca na swoją drogę, a ja mogę sobie lootować, bądź wylogować. Osobiście polecam lootować w klacie i w dobrym hełmie, bo np jakby Cię jakiś inny zombiak dziabnął to nie zmarnuje na starcie miliona leków. Ja sam osobiście przestałem lootować norad, bo raz, że człowiek nie jest pewny losu swojego konta, to dwa można dobry loot wynieść z pvp.

PS: jakby były jakieś błędy stylistyczne w moich wypocinach to olejcie. Człowiek zmęczony to i nie ma nawet siły pisać.

Opublikowano

Jeśli masz sandbagi to inna sprawa, ale żeby go zablokować tak żeby wgl się nie ruszył to ciężko, a tak to wszystkie boxy też łatwo zebrać. Lecz ja zawsze robie to sprintem

427571487345508569248.jpeg

Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...