Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rengar - zwrot RP.

NestQ15

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W tym patchu, bodajże przedwczoraj.

Można go teraz zwrócić, o ile Ci się nie podoba, czy cuś.

Opublikowano

a moge napisac do riotu zeby go zwrocili nawet gdy go kupilem dawno?

Tak, możesz to zrobić. Możesz każdą postać w ten sposób oddać, jeśli dostała REWORKA czy VISUAL UPDATE!

1367996595-U582588.png

Opublikowano

Mam kolejne pytanie jak wyslalem prosbe o zwrocenie champ to oni wysylaja info na email czy odrazu po jakims czasie oddają IP

Opublikowano

Mam kolejne pytanie jak wyslalem prosbe o zwrocenie champ to oni wysylaja info na email czy odrazu po jakims czasie oddają IP

Nazajutrz powinni oddać :)

I zamkną twoją prośbę do supp.

Opublikowano

Jeszcze kolejne pytanie ostatnie: Wyslalem wczoraj prosbe o zwrocenie postaci Rengar Gragas i kassadin to mi zwrócą dzisiaj jeszcze  ?

Opublikowano

Jeszcze kolejne pytanie ostatnie: Wyslalem wczoraj prosbe o zwrocenie postaci Rengar Gragas i kassadin to mi zwrócą dzisiaj jeszcze  ?

To zależy od ilości złożonych zgłoszeń w supporcie. Z tego co pamiętam mają czas do 5 dni odpisać na twoje zgłoszenie... Zwróć uwagę też na to że dzisiaj jest niedziela/weekend, to bardzo prawdopodobne że większość pracowników nie pracuje... (taka teoria ;_;)

Lecz jeśli pracują również dzisiaj, możesz spodziewać się od nich odpowiedzi, co najmniej po południu lub wieczorem. Bynajmniej ja zawsze dostaję odpowiedź wieczorem a nawet o 23.00! :)

1367996595-U582588.png

Opublikowano

Witam czekam juz od soboty na kontakt o tym rengarze itd no i nic nie pokazuje na email zadnej info i zero IP zwroconych ;/ ile mozna czekac

Opublikowano

Napisałem email do angielskiego supportu o zwrot rengara, zwrot nastąpił w ciągu 2 godzin, a maila napisałem w sobotę.

Masz słabego farta i tyle.

Opublikowano

Ten temat był już wałkowany wiele razy. 

Tak, możesz go zwrócić w dowolnej chwili, skoro dostał rework i postać po prostu Ci się już nie podoba. Możesz czekać nawet do tygodnia. 

ezgif-com-effects.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...