-
👋 Witaj na MPCForum!
Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎
- ✅ Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
- ✅ Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
- ✅ System prywatnych wiadomości
- ✅ Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
- ✅ Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy
👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!
Zarejestruj się teraz
- 0

Pytanie
piotrek54PL
piotrek54PL
Bry, moim problemem jest ping. Przed formatem miałem po 20-50 ms, teraz mam po 120-300ms a co jakieś 20 sek zrywa połączenie na 3sek (ping 999ms). Mam w domu router DGT VDSL2 FG4B, łączę się z nim po WiFi kartą TP-LINK WN-722N. Podejrzewam że problemem mogą być sterowniki, wcześniej siedziałem na Win7 i wszystko hulało, teraz mam Win8.1 i dupa, dodam że już kiedyś (Przed Win7) miałem Win8 i również wszystko było ok.
Tracert na DNS googla:
Ping na DNSy googla:
Pinging 8.8.8.8 with 32 bytes of data: Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=47ms TTL=50 Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=47ms TTL=50 Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=51ms TTL=50 Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=156ms TTL=50 Ping statistics for 8.8.8.8: Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss), Approximate round trip times in milli-seconds: Minimum = 47ms, Maximum = 156ms, Average = 75msDa się coś zrobić? Bo nie mam już pomysłów :P
@edit
Popatrzyłem bliżej na ten tracert, i widzę że sygnał dwukrotnie wraca do europy 0.0, tak raczej nie powinno być, prawda ?
http://skew.tk/
1 odpowiedź na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.