Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] taki op 4800-6300

sh0keN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ale taki OP OP ? Jak OP OP to Renekton

+ Sustain

+ Stun

+ Harras

+ Manaless

+ Ultimate dodaje HP

+ Potężny w early

+ Escape

+ x2 dashe

- słabnie w late

Opublikowano

Kha'Zix:

+ Tones of Damage.

+ Szybka jungla.

+ Dobra counter jungla.

+ Slow i Heal W.

+ Escape E.

+ Nie widka z MS pod R.

Zed

+ Mocny poke.

+ Przyjemna farma.

+ Energia.

+ Ulti w enemy adc/mid i TF 4v5.

313561454060320945952.gif
Opublikowano

Z tych trzech co wymieniłes to Vi :)

+ Aktualnie God Tier Jungler.

+ Szybka Jungla.

+ Świetna inicjacja po 6 lvl.

+ Dobre ganki.

+ Idąc full tank i tak masz sporo dmg.

313561454060320945952.gif
Opublikowano

Ale taki OP OP ? Jak OP OP to Renekton

+ Sustain

+ Slow

+ Harras

+ Manaless

+ Ultimate dodaje HP

+ Potężny w early

+ Escape

+ x2 dashe

- słabnie w late

Nie grałam Renektonem i wiem że na 100% nie ma slowa, po drugie został osłabiany w early (ult) zadaje mniej obrażeń, mniej dodaje hp. Na 16lv. zyskuje dodatkową moc (więcej hp) lecz dmg nie ulega zmianie.

tak myslalem nad trundle vayne i vi ;p

Sam nie wiesz kim grac.

Vi moim zdaniem wymaga ogarnięcia, jest słaba 1v1 jeżeli ktoś Cię złapie np. na redzie. W tfach może jedynie focusować 1 enemy (ult) a później nic Q nie zrobisz bo skupia się na 1 wrogiej jednostce (creepy też się w to wliczają), a jeżeli wszyscy stoją w kupie to trudno trafić, uwierz, do tego wymaga naładowania ;)

Vayne wymaga dobrego lasthitowania w early i przetrwania na linni, ponieważ jej moc dopiero zauważa się w late.

Trundle to fajna postac na górną aleje z bonusem MS/AS, slowem, i tak dalej i tak dalej... lecz w tfach nic nie robi - może nawet zepsuć całą taktyke źle rzuconym E, już się o tym przekonałam kiedyś.

Opublikowano

Nie grałam Renektonem i wiem że na 100% nie ma slowa, po drugie został osłabiany w early (ult) zadaje mniej obrażeń, mniej dodaje hp. Na 16lv. zyskuje dodatkową moc (więcej hp) lecz dmg nie ulega zmianie.

Sam nie wiesz kim grac.

Vi moim zdaniem wymaga ogarnięcia, jest słaba 1v1 jeżeli ktoś Cię złapie np. na redzie. W tfach może jedynie focusować 1 enemy (ult) a później nic Q nie zrobisz bo skupia się na 1 wrogiej jednostce (creepy też się w to wliczają), a jeżeli wszyscy stoją w kupie to trudno trafić, uwierz, do tego wymaga naładowania ;)

Vayne wymaga dobrego lasthitowania w early i przetrwania na linni, ponieważ jej moc dopiero zauważa się w late.

Trundle to fajna postac na górną aleje z bonusem MS/AS, slowem, i tak dalej i tak dalej... lecz w tfach nic nie robi - może nawet zepsuć całą taktyke źle rzuconym E, już się o tym przekonałam kiedyś.

Pomyliłem ze stunem, już poprawiam.

To co. 100 hp to wcale nie tak dużo, a nadal ora.

a taki champ co nim latwo wycarrowac gre ? 

Vladimir

+ Sustain

+ Plama

+ Harras

+ Manaless

+ Ulti carrujący TF

+ 3k hp i 700 ap  <_<

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...