Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Exp , Itemy ,gold

greg_1992

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukam i nic znaleźć nie mogę więc proszę o pomoc!

1.Gdzie się zmienia ile exp'a trzeba wbić na danym lvl . Bo na serwie to do 30lvl mam 22exp do wbicia tylko. Później dopiero zwiększa się.

2. Gdzie się zmienia ceny itemów ,które są u handlarzy . Np. Ceny perły zmienić.

3. Wydaje mi się że był poradnik opisujący gdzie co jest w bazie danych ,ale nie mogę tego znaleźć .Więc tu tez proszę o pomoc.

Czekam na pomoc , daje +.

Opublikowano

Szukam i nic znaleźć nie mogę więc proszę o pomoc!

1.Gdzie się zmienia ile exp'a trzeba wbić na danym lvl . Bo na serwie to do 30lvl mam 22exp do wbicia tylko. Później dopiero zwiększa się.

2. Gdzie się zmienia ceny itemów ,które są u handlarzy . Np. Ceny perły zmienić. item_proto kolumna gold

3. Wydaje mi się że był poradnik opisujący gdzie co jest w bazie danych ,ale nie mogę tego znaleźć .Więc tu tez proszę o pomoc. Opisz dokładniej

Czekam na pomoc , daje +.

Były Moderator Metin2, kiedyś z obowiązku, dziś dla rozrywki.

icon-social-apple-outline-64.png

Opublikowano

Jesli chodzi o ten poradnik opisujacy baze, to niewiem czy tu na tym forum go widzialem.

Opisywal np. account -> account (tutaj sa konta uzytkownikow id,login,haslo, itd..) - cos podobnego. I tak kazda byla opisana .

Opublikowano

jeszcze mam ostatnie pytanie. Bo jak szukam w item_proto i innych tabelach to niewidze id bialej perly ,ktora jest u handlarza za chyba 2kkk.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...