Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ultra rapid fire Kamerka xd

Steve123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, chciałbym wam przedstawic moją i mojego kolegi skiqfull gre na trybie Ultra rapid fire :D . Wiem wiem lamiłem i wzialem lux chociaż mielismy midera i supporta lamiłem Bo gralem moze z 2 razy lux. Wiec prosze nie hejtowac, ponieważ jest to moj pierwszy filmik :P

Miłego oglądania :

Opublikowano

Nagrywane lodówką? Zmień na jakis lepszy program i będzie OK. A tak wgle to sobie nie da słuchać przez tego dzieciaka. Wszystko na bardzo niskich i 1024x768... To co sie dziwić, że to jak gówno wygląda. Tak samo zwiększ rozdzielczość.

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

Naucz się renderować, zainwestuj w 1280x720 a jak się nie da, to nie nagrywaj. Proste.
PS Nie nagrywaj z tym typem, uszy mi krwawio. A te kliki myszki to są głośniejsze, niż ty sam ;_;

Opublikowano

Ogarnij to klikanie myszki bo jest 2x głośniejsze od Ciebie ;)

To dziecko jebnij w łeb, niech nie przeszkadza, a z tym chłopem nie nagrywaj bo mogą uszy odpaść xD

graphic.png

Opublikowano

Ten profesjonalizm, usuń to i nagraj coś nowego i normalnego.

Nagraj może Actionem bo jakość jest słaba, i hmm ogarnij "naloty" ;d

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...