Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

AdamsTV - początki

94livebox

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

5iqWMZD.png

Cześć, jakiś miesiąc temu pomyślałem sobie, że też potrafię coś sklecić na moim blaszaku. Oto, na razie dość chaotyczne, efekty prac.

http://www.youtube.com/watch?v=UJcLN4uy1r0&list=PL2acRzBvX5fBHHSKf-atFgHSFeKB83Bvx&feature=share&index=1

Niestety, mój komputer nie należy do mocnych, więc nagrywam tylko to, co da się faktycznie nagrać bez spadków fps.

troopek || 94Livebox || AdamsRX

Opublikowano

Tak przeskakiwałem ten twój filmik po troszku i czy ty tam cokolwiek mówiłeś ? Jak grałeś ?

Jeśli zaczniesz nagrywać jakiś ciekawie gry to może sie wybijesz ale będzie trudno 

Jak narazie to całkiem spoko

175001456602037225492.gif

Opublikowano

Mój komputer nie nadaje się do nagrywania innych gier, niż 2D lub jakiś niewymagających wielu zasobów kompa. Co do gadania, to mam wrażenie, że mój głos się nie nadaje do komentowania, a na dodatek nie potrafię nawijać cały czas sam do siebie. Muszę być śmielszy i wtedy coś poradzę. :D

Opublikowano

Daj chociaż jakiś teścik z nagraniem twojego głosu i gry. Stwierdzimy jak to będzie :D

Na początku każdego filmu robię wstęp, więc jakaś próbka głosu jest. :D

Opublikowano

Powiem ci fajnie tylko ten napis z grafiką po prawej nie za bardzo jak dla mnie :)

Ale masz fapkę i powodzenia :)

Chodzi o ten "boczny panel"?

Niestety, mój monitor nie jest 16:9, więc obraz jest kwadratowy. Gdybym miał rozwalać go na HD, byłby bardzo rozszerzony i niewyraźny. Wolałem zatem użyć taki myk.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...