Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Error, wywala przy wejsciu na server.

dziubek2003

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Posiadam pewien problem... otoz normalnie wlaczam Infestation: Survivor Stories, wchodze na Trial Servers, na randomowy pokoj (na kazdych tak jest) laduje sie 1/5 paska i wywala mi Error ,,You need a video card which supports vertex fetch in order to render Terrain 3 Ati Radeon 2xx or higher, Nvidia Geforce 6xx or higher''. Nie wiem co robic, uaktualnilem sterowniki karty graficznej, lecz przed formatowaniem wszystko bylo ok.

Moj sprzet: 

Intel Core i7-2630QM 2.00 GHz
4GB RAM

Nvidia Geforce 540M CUDA 1GB

Posiadam laptopa firmy Asus.

Opublikowano

Widocznie ISS zwiększył swoje wymagania i teraz nie pograsz sobie w tą grę bez kupna lepszej grafiki.

Masz za słabą grafę.

Na wszelki wypadek podaj nazwę swojej grafiki.

4770714280454741315510.png
Opublikowano

Coś musisz mieć zrypane bo ja właśnie uruchomiłem gre na lapku z kartą graficzną GT330M i na strongholds  normalnie działa ale na serwerach publicznych to wywala error Out_dated... ale mniejsza o to, poustawiaj może na niskie detale w panelu sterowania nvidia.

Opublikowano

No to juz widzisz. Gra wymaga geforca 6xx, a ty masz geforca 5xx.

Do czasu, aż kupisz lepszą kartę, będzie ci wywalać ten błąd.

Spróbuj wszystkie ustawienia zmienić na najmniejsze i całkowicie wyłącz cienie.

Opublikowano

Sajjuk

Gra powinna mu działać na stronghold ja z duża gorszą grafika mam ponad 30fps a wiem to przez to że nie pojawiają mi sie te fpsy w prawym górnym rogu. 

Uczeń
Opublikowano

ja też miałem takie błędy, to za mało ramu, za słaba grafika etc. Zainstalowałem Windowsa 7 64bit i wszystko działa.

KapucynyMT2 Najlepszy serwer Ever

Opublikowano

Co mam karte graficzna w lapku wymieniac? ;_;

No nie wiem, czy się da :)

Sprzęt masz dobry, ale grafika jest do dupy i to przez nią nie możesz sobie pograć.

Albo grafę wymienisz (jeśli się da), albo nowy sprzęt kupisz, bo innej opcji nie widzę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...