Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ten film powinni obejrzeć wszyscy

Gość Zentso

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

niestety smutna prawda, człowiek to rak dla ziemi, jedynie co mogę powiedzieć na temat tego to że jest to okropne jak ludzie niszczą naturę

Opublikowano

Ale szkoda mi tych ptaków :( Teraz dobrzy ludzie powinni jakieś ogrodzenie zrobić od tego plastikowego gówna, a tym którzy wywalili te śmieci to bym

kurwa tak wpierdolił, że wnuki ich wnóków by o mnie popamiętały

hahahaha

. Zachowanie tych ludzi jest poprostu karygodne i tak jak @up ''jest to okropne jak ludzie niszczą naturę''.

Opublikowano

Moim zdaniem to co robią ludzie w dzisiejszych czasach jest tragiczne. W ogóle sam fakt jak traktują zwierzęta niszcząc ich świat. Zwierzęta to też ludzie tylko że mniejsi, też mają rozum. Ogólnie nie wiem jak ludzie mogą takie rzeczy robić... 

Opublikowano

Mnóstwo ludzi na tym świecie myśli, że zwierzęta nie mają rozumu ani uczuć - otóż mają i w większości przypadków nawet więcej niż sam człowiek! Kim trzeba być, żeby tak to wszystko zaprzepaścić?

Prawda jest taka, że nasz gatunek prowadzi świat do destrukcji. Ludzie, opanujcie się.

Qui est le prochain?

Opublikowano

Z listą subforów i tematów działu pogaduszki też wypada się zapoznać :)
Proszę o dodanie filmiku do odpowiedniego tematu.

f.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...