Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Time is under limit

DarkVenom22

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem, bo udalo mi sie dzisiaj poprawic pierwszy czas wsrod nism na jednej z tras i na nfstimes mam napisane "time is under limit". Oczywiscie nie uzywam zadnych cheatow, botow itd. Gra na 100% czysta. Nie po to napierdalam przez 30 minut jedna trase w kolko i trace ponad polowe nitra, zeby uwazali mnie za jebanego cheatera. Zapewne nie mnie 1-wszemu zdazylo sie cos takiego dlatego mam pytanie czy pisal ktos w takiej sprawie do supportu, zeby sprawdzili to jeszcze raz i nie pierdolili, ze sie nie da tego legalnie zrobic jezeli wlasnie to zrobilem?

DARKVENOM22.png
Opublikowano

Mam problem, bo udalo mi sie dzisiaj poprawic pierwszy czas wsrod nism na jednej z tras i na nfstimes mam napisane "time is under limit". Oczywiscie nie uzywam zadnych cheatow, botow itd. Gra na 100% czysta. Nie po to napierdalam przez 30 minut jedna trase w kolko i trace ponad polowe nitra, zeby uwazali mnie za jebanego cheatera. Zapewne nie mnie 1-wszemu zdazylo sie cos takiego dlatego mam pytanie czy pisal ktos w takiej sprawie do supportu, zeby sprawdzili to jeszcze raz i nie pierdolili, ze sie nie da tego legalnie zrobic jezeli wlasnie to zrobilem?

Wejdź na:

www.nfstimes.com

Dołącz do czatu i złap admina (będzie zaznaczony specjalnym kolorem).

Napisz do niego (po angielsku) jaki masz problem, w najgorszym wypadku będzie kazał Ci wysłać film jak pokonujesz tą trasę z takim czasem jako dowód.

HB5fLf7.png

Opublikowano

Niestety mam im kurwa wytrzasnac wideo. Oni sa popierdoleni jak niewiedza nawet jakie czasy sa w stanie wykrecic samochody z ich gry. To jest jakas kurwa paranoja, chyba moga sobie sprawdzic, ze nigdy na tym koncie niczego zlego nie uzywalem, a to ze jest najebane hakerami i nie wierza normalnie graczom to co kurwa moja wina? Gra coraz bardziej sie pierdoli i spada na dno. 

DARKVENOM22.png
Opublikowano

Niestety mam im kurwa wytrzasnac wideo. Oni sa popierdoleni jak niewiedza nawet jakie czasy sa w stanie wykrecic samochody z ich gry. To jest jakas kurwa paranoja, chyba moga sobie sprawdzic, ze nigdy na tym koncie niczego zlego nie uzywalem, a to ze jest najebane hakerami i nie wierza normalnie graczom to co kurwa moja wina? Gra coraz bardziej sie pierdoli i spada na dno. 

www.nfstimes.com

i

www.nfsworld.com

To w ogóle co innego ;) NFStimes udostępnia tylko czasy kierowców.

HB5fLf7.png

Opublikowano

Tak do konca to nie jest co innego, bo jakos ze soba to wspolpracuje jedno pobiera dane z drugie. Dobra nie ma co pierdolic, leca sobie czasami w chuja i jak nie od dzisiaj wiadomo liczy sie tylko hajs dla tego pierdolonego studia. Co mialem sie dowiedziec sie dowiedzialem, niech sb wszyscy zapamietaja jak chcecie cos udowodnic to nagrajcie film, a potem na wszelki wypadek zrobcie multum kopii, zeby nie dojebali wam info typu: to nagranie nie jest prawdziwe. Dzieki za pomoc i moesz zamknac. 

DARKVENOM22.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...