Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Amx 12 t

Ziółko.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niedawno stałem się szczęśliwym posiadaczem Amx12 t macie jakieś rady? Czołgiem tym gra mi się kapitalnie! 

Mój najlepszy wynik:

Zwycięstwo!
Bitwa: Cichy Brzeg 2014-04-05 16:21:03
Czołg: AMX 12 t
Doświadczenia: 1 087
Kredytów: 20 457
Osiągnięcia w walce: Strzelec wyborowy, Odznaka mistrzowska: "II klasy"

Rady zostaną nagrodzone Likami ;) 
Opublikowano

Aktywny spot, wal we wszystko co przebijesz, jak rozwinie się akcja to jedź po artę.

Opublikowano

Szczerze powiem że na 10 mnie nie rzuciło :/

Spot pasywny

Mógłbyś przybliżyć mi ten termin? 

Nie jeździsz po całej mapie na okrągło tylko skamp się gdzieś i świeć. 12T ma dobre camo i może Ci to pomóc.

Opublikowano

12t wg mnie bardziej nadaje się do aktywnego spotu, no ale jak kto woli. Ja nim spotowałem aktywnie.

Opublikowano

Genialna maszyna.

Montuj wentylacje, optyka i ulepszony system naprowadzania i aktywnie spotuj, w miedzy czasie obijaj samotnikow, dobijaj i zabijaj arty.

Obserwuj mini mape i staraj sie wbijaj w miejsca z ktorych nie dasz rady zwiac

860331433165800174608.png

Opublikowano

ja nim gralem tak 1-2 rundy przez mape w kolo ( oczywiscie z glowa zeby wrocic :D ) pozniej przykampilem w jakims krzaku czekalem az zostanie 6-7 tankow przeciwnika i wtedy atakowalem samotnego TD lub HT : P

zawsze z jakies bitwy wychodzilem z 3k+ za podswietlenie i z 1-2k swoich obrazen  ogolnei do 69 bitew na nim rozegralem i odblokowalem 13-75 i taka sama taktyka

13-90 to juz inna bajka tank ktory potrafi zrobic duzy rozpierol na 8-9 tierach :P gra sie nim identycznie jak bc

PS nie polecam siedziec w krzakach przez cala bitwe bo to nie jest typowy scaut :P

Opublikowano

Śmieszny czołg z magicznym pancerzem, który nie raz wkurwił przeciwne X tiery. Uwielbiałem go. Graj agresywnie, wypieprzaj komuś magazynek w dupę i staraj się brać w osłonę (z tego co pamiętam osłona nieźle zatrzymuje pociski)

shoob.png

Opublikowano

Niedawno stałem się szczęśliwym posiadaczem Amx12 t macie jakieś rady? Czołgiem tym gra mi się kapitalnie! 

Mój najlepszy wynik:

Zwycięstwo!
Bitwa: Cichy Brzeg 2014-04-05 16:21:03
Czołg: AMX 12 t
Doświadczenia: 1 087
Kredytów: 20 457
Osiągnięcia w walce: Strzelec wyborowy, Odznaka mistrzowska: "II klasy"

Rady zostaną nagrodzone Likami ;)

Wczoraj. xD

2hhetz9.jpg

Przede wszystkim zamontuj optykę i jeździsz na połowę mapy w kółko i świeć czołgi przeciwników. Raz na dwie sekundy skręć prawo lub w lewo po to by zmylić przeciwnika.

Tylko nie jedź na początku bitwy po artylerie, bo to jest głupota z powodu tego, że mało zaświecisz, a od razu wyparujesz.

Polecam również załadować złotą amunicje jeśli chcesz coś poklepać z tierów wyżej, bo na IX-X ciężko będzie mając 144 penetracji.

Opublikowano

Śmieszny czołg z magicznym pancerzem, który nie raz wkurwił przeciwne X tiery. Uwielbiałem go. Graj agresywnie, wypieprzaj komuś magazynek w dupę i staraj się brać w osłonę (z tego co pamiętam osłona nieźle zatrzymuje pociski)

Oj tak, w tę oponę/oś  na przodzie dinga wszystko ;) a o jaką osłonę chodzi tą przeciw odłamkową  ? 

Wczoraj. xD

2hhetz9.jpg

Przede wszystkim zamontuj optykę i jeździsz na połowę mapy w kółko i świeć czołgi przeciwników. Raz na dwie sekundy skręć prawo lub w lewo po to by zmylić przeciwnika.

Tylko nie jedź na początku bitwy po artylerie, bo to jest głupota z powodu tego, że mało zaświecisz, a od razu wyparujesz.

Polecam również załadować złotą amunicje jeśli chcesz coś poklepać z tierów wyżej, bo na IX-X ciężko będzie mając 144 penetracji.

Tyle że mój to stockowy :< mam tylko silnik i gąski 

Mam jeszcze jedno pytanie jak to jest że z bitwy na bitwe coraz dłużej mi ładuje ? w pierwszych bitwach ładowało 12 sekund i tak co bitwe zwiększa się co kilka setnych sekundy teraz ładuje 20 sekund, wytłumaczy ktoś o co chodzi ?

Opublikowano

Oj tak, w tę oponę/oś  na przodzie dinga wszystko ;) a o jaką osłonę chodzi tą przeciw odłamkową  ? 

Tyle że mój to stockowy :< mam tylko silnik i gąski 

Mam jeszcze jedno pytanie jak to jest że z bitwy na bitwe coraz dłużej mi ładuje ? w pierwszych bitwach ładowało 12 sekund i tak co bitwe zwiększa się co kilka setnych sekundy teraz ładuje 20 sekund, wytłumaczy ktoś o co chodzi ?

Zmiana działa spowalnia ładowanie.

Opublikowano

Zmiana działa spowalnia ładowanie.

Tyle że na 1 działku w każdej bitwie było coraz dłużej, zauważyłem że im mnie HP ma czołg tym dłużej ładuje z 2 działkiem już ogar, lecz czym to było spowodowane ?

Opublikowano

Jak ja nim trafiam na dziesiątki, to w pierwszej połowie staram się jakoś spotować, ale bardzo ostrożnie, żeby w 2 połowie móc wyjechać i wbić magazynek w jakiś czołg, który jest zajęty walką z drugim. 
W teorii łatwe, ale w praktyce już nie :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...