Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Dwa pluginy.

Leo14

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam otwieram nowy serwer lecz muszę jeszcze Gildie i Vipa/Super Vipa, czy jest możliwość podesłania mi pluginu gildii i Vipa/Svipa, tylko aby nie było ze strony bukkita bo nw jak pobierać z tamtej strony.. Otwarcie serwera już nie długo

Opublikowano

Żeby cokolwiek pobrac musisz kliknąc na (dośc duży napis) DOWNLOAD z prawej strony ekranu. A następnie ponownie kliknąc po załadowaniu strony . A co do gildii to polecam ci UC lub UC2 . Strona na której możesz znaleźc takie informacje www.dzikoysk.net . A co do tego vipa/svipa o co dokladnie ci chodzi ? Co chcesz żeby w tym było ?

00768247823007970726.jpg

Opublikowano

No nie wiem co? Może coś polecisz? I chciałbym plugin na gildie aby była od 32 emeraldów 32 diaxów 32 złota i 32żelaza .. Jest możliwość zrobienia ub wyszukania... Oczywiście daje +

Opublikowano

Wszystkie przedmioty do założenia gildii dodajesz w configu . A co do vipa to nic prostszego niż trochę ulepszone permissions gracza (tylko nie przesadzaj :P ) Jakaś strefa vip, kit co ileś dni , 3 sethome i tam powiedzmy /back . Ale to od cb zależy co chcesz dac  ;) 

00768247823007970726.jpg

Opublikowano

Wiesz tylko mam jeden problem ten premissions EX mam rozwalone, /kit gracz dziala tylko dla mnie i dla kumpla dla graczy nie działa, ja muszę im to dawać... Da ktoś link do pluginu z Lvl,em ze stone?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...