Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy dostane bana za bota?

lamciax

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej miałbym takie pytanie do was

Na Nostale mam 2 osobne konta (inny email, inne id... no całkowicie różne) i jeśli na jednym z nich użyje bota to dostane bana na dwa konta? czy tylko na te na którym używałem tego bota? bo właśnie chce załączyć bota na konto 1lvl żeby wyexpić ją i dostać 30nd na tej drugiej postaci ale boje się że jeśli użyje bota na tym 1 koncie to dostane bana również na tym drugim :(

Opublikowano

polecam ci wbić na nupku 20 lvl w pt - idziesz obiema postaciami np na golebie albo jaszczury; główną sobie dropisz pióra a nupem siedzisz w bezpiecznym miejscu. Potem już wystarczy abyś robił fabułe + czasem bedzie trzeba dobić lvl. Może w ten sposób 2 nupki naraz robić.

Opublikowano

Tak

Niektóre bany są nadawane na ip (właściwie, o ile dobrze pamiętam, za programy ułatwiające gry bany są nadawane na ip), więc istnieje ryzyko, że zablokują oba konta.

Jak zablokują oba konta łatwo bana obejść wystarczy odłączyć ruter odczekać MAX 1min i masz inne ip u mnie to działa więc jeżeli chodzi o używanie botów to tak dadzą ci bana ale już wiesz jak łatwo to ominąć istnieje też program o naziw Ghost(...) całej nazwy nie pamiętam poszukaj na necie to jest program do zaminy IP

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...