Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rework Rengara.

kamils152

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Według mnie mega shit, skillshot na E, no i dodatkowo ulti, które teraz tak na prawdę nie robi nic.

Ja bym pisał do riotu o zwrot.

Opublikowano

Po co zwracać? Prędzej czy pózniej i tak kupisz. Raczej jednym z głownych celów jest ubieranie wszystkich postaci. ;)

6300 szybko można uzbierać.

@down Nie będę się kłocił z dziećmi. :)

Różni ludzie różne cele mają. Nie których celem jest psucie innym gry.

313561454060320945952.gif
Opublikowano

Po co zwracać? Prędzej czy pózniej i tak kupisz. Raczej jednym z głownych celów jest ubieranie wszystkich postaci. ;)

chyba twoim

zwroc te gowno

1373637009-U477327.png

Opublikowano

nie zwracaj. prędzej czy później i tak będziesz miał wszystkie postacie. ja po 2 latach kupiłem dopiero ostatnią postać ;_; i oddałem 3 postacie, a potem tego żałowałem, bo i tak ich kupisz, a potem świadomość taka, że musisz kupić znowu tą postać chociaż miałeś już ją wcześniej

Opublikowano

Po to są tagi aby szukać tematów tak? To nie rozumiem czemu użytkownicy nie używają ich..

http://www.mpcforum.pl/topic/1179675-gragas-i-rengar/

A czytałeś temat czy jesteś kolejnym bezmózgim kandydatem na kidmoda działu lol i spamujesz gdzie popadnie?

Topic : Zwracaj ten shit, który teraz jest miernym bruiserem, który nawet adc na combo nie zdejmie (co było jego założeniem bo to był asasyn).

Opublikowano

Tak zepsuc rengara gg riot mojego ulubionego junglera teraz nawet middera czy adc nie da rady zdjąć a ulti to dno nawet fericity nie nabija juz i przed jego ultem teraz mozna latwo zwiac bo daje znac ze sie zbliza rengar

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...