Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Monotonność w grach

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Coraz częsciej odczuwam wrażenie że wszystkie gry się już powtarzają. Rozpierdol to uratuj to i tyle :/ . Tak samo jest np. z serwerami

minecraft zaczynają się powtarzać.

Potrzebna pomoc w robieniu grafiki/intra? Pisz! Znajdziesz mnie w pogaduszkach ;). Zagraj ze mną w Dead Island . Pisz na pw!

Opublikowano

Graj w debilny lol i warcraft -_- 

chyba gram tez w inneg gry jak bf3 albo gta4 i wiele innych ?

Potrzebna pomoc w robieniu grafiki/intra? Pisz! Znajdziesz mnie w pogaduszkach ;). Zagraj ze mną w Dead Island . Pisz na pw!

Opublikowano

Hehe, amerykański rzołniesz strzela 3 lub 4, cóż za innowacja. Nowe tekstury i mapy, a później setki milionów ze sprzedaży. To nie wina gier, tylko tego w co grasz.

Pomogę z matematyki, PW.

Opublikowano

Grałeś w DayZ Standalone, Far Cry 1/2/3? Metro Last Light? War Thunder? Albo jakiegoś RTSa?

Battlefield 4? Tu się zgodzę gra jest nudna.

Sorry, że wymieniam tytuły z tamtego roku i starsze, ale nowszych nie kupuję, bo zbieram teraz kasę.

Grając w MC, Battlefield 3 i GTA IV nie dziw się, że po paru latach te gry stają się nudne.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

To może graj w inne gry typu bf,far cry, itd a nie tylko minecraft, jest wiele ciekawych gier, no chyba ze masz słabego kompa to już zmienia postać rzeczy, polecam gre far cry all czesci metro, bf bad company najlepsza czesc wedlug mnie

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7 (maks. 5 linijek).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...