Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fryzurki i Kostiumy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam do was pytanie forumowicze zmagam się z takim małym problemem a mianowicie co zrobić aby kostiumy i fryzy nie miały limitu czasu po prostu można je zakładać i ściągać kiedy się chce ?

Opublikowano

REF . Mam jeszcze mały problem z dodaniem questa ponieważ mam gotowe pliki torenzo i na nich się bawie lecz po wpisaniu sh make dostaję odp brak podanego pliki czy coś takiego próbowałem jakoś to znaleźć lecz niestety bez powodzenia jest jakaś inna komenda na przepatrzenie tych questów przez VirtualBox niż sh make . ?

Opublikowano

REF . Mam jeszcze mały problem z dodaniem questa ponieważ mam gotowe pliki torenzo i na nich się bawie lecz po wpisaniu sh make dostaję odp brak podanego pliki czy coś takiego próbowałem jakoś to znaleźć lecz niestety bez powodzenia jest jakaś inna komenda na przepatrzenie tych questów przez VirtualBox niż sh make . ?

żeby wpisać sh make musisz przejść do ścieżki z questami, czyli

cd /usr/home/mt2/share/locale/poland/quest/

i po tym sh make albo ./sh make bo dobrze nie pamiętam, ale ja bym inaczej to zrobił, po prostu po przejsciu do tej sciezki z questami wpisujesz: 

./qc *.quest

Opublikowano

Nie łatwiej Ci będzie dać w nich bardzo długi okres czasu ?
Btw. i tak czy siak wyjdzie ten sam efekt, który chcesz osiągnąć.

Opublikowano

Dzięki za odp Hubertus właśnie też tak już robiłem bo nie miałem innego pomysłu ale jest ok bo dosyć szybko to też idzie xSizY a możesz powiedzieć mi mniej więcej gdzie zwiększyć ten czas ???

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...