Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem Nie mogę założyć broni na 8 slot!

BigSevennnnn

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam otóż mam taki problem kupiłem nickiela dzisiaj i wszystko elegancko wszystkie itemki dostałem lecz nie moge tej broni załozyć gdyż nie mam 8 slotu, więc napisałem do nich ticketa że nie posiadam 8 slotu a kupiłem tą broń na perma, moje pytanie chodzi o to w jakim czasie mi odpisza na ticketa, czy dadzą mi 8 slot na zawsze żebym mógł nosić tą broń i czy jeszcze ktoś miał taki problem z nickielem ? z góry dzięki.

Opublikowano

Nie dzadza ci 8th slotu. Co z tego, ze kupiles ta bron. To jest nexon. albo kupujesz 8th slot za 2.5k nx i grasz, albo bedzie ci sie kurzyc w inventory.

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

czyli bedzie mi sie kurzyc...

A moje kolejne pytanie jest takie czy gracze którzy kupili tą broń nie płaczą na forum nexona o to że nie ma 8 slotu ? Wydaje mi się że bardzo dużo osób kupiło tą broń a myslełi że dostaną 8 slot itd.

Opublikowano

Wypłakali się wcześniej kupując m60 ;) ta sama historia. Ale nadal 8th slot możesz zdobyć na eventach (patrz na forum nexona, ale teraz nic nie ma) oraz wypada w random boxach.

8th slot na perma dostały tylko osoby, które miały reaile za czasów G1.

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Z mustang boxa nie wypada 8th slot. Co najwyzej 5th.

@Down

Otworzylem z 1000 tych pudelek, bo gram prawie caly czas na mustangu >.<

MAL

Opublikowano

Maly dodatek. Jak kupiles to dzisiaj lub wczoraj to powinienes w ciagu kilku dni dostac 20% NX zwrotu (5k NX), czyli starczy ci na 8th slot na 60 dni :P.

MAL

Opublikowano

Nie dzadza ci 8th slotu. Co z tego, ze kupiles ta bron. To jest nexon. albo kupujesz 8th slot za 2.5k nx i grasz, albo bedzie ci sie kurzyc w inventory.

Najpierw się myśli potem się kupuje ^^

Opublikowano

hmm najpierw sie mysli po tem kupuje chyba to logiczne jest ze jak kupisz bron na 8 slot to razem z nia dostaniesz 8 slot no nie ? Szczegolnie jesli to jest wyprzedaz i bron na permament nie wiedzialem ze nexon taki numer moze wywinac i az tak chce kase trzepac juz wolal bym kupic ak47 tube to bym chociaz mial na 3 slot...

@edit

kiedy dostane te 5k NX i 8 slot 30 dni bo cos widzialem ze pisali na stronce nexona ze dla osob ktore kupily ten pakiet.

Opublikowano

Z mustang boxa nie wypada 8th slot. Co najwyzej 5th.

@Down

Otworzylem z 1000 tych pudelek, bo gram prawie caly czas na mustangu >.<

A ja puściłem 1000 razy lotto i nigdy nie trafiłem szóstki ;-)

hmm najpierw sie mysli po tem kupuje chyba to logiczne jest ze jak kupisz bron na 8 slot to razem z nia dostaniesz 8 slot no nie ? Szczegolnie jesli to jest wyprzedaz i bron na permament nie wiedzialem ze nexon taki numer moze wywinac i az tak chce kase trzepac juz wolal bym kupic ak47 tube to bym chociaz mial na 3 slot...

@edit

kiedy dostane te 5k NX i 8 slot 30 dni bo cos widzialem ze pisali na stronce nexona ze dla osob ktore kupily ten pakiet.

Musisz napisać raczej w temacie bądź do GM'ów na forum nexona.

Nie martw się, ja też bym się osobiście nabrał gdybym miał kupować, ewidentnie było 8th perm ale to znaczyło, że bron permanentna na 8 slot :P 

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Cash back odbędzie sie dopiero 9 kwietnie w trakcie konserwacji serwerów. Wtedy otrzymasz 5k z powrotem. 

MAL

Opublikowano

dziekuje ujmnji za info :D Wiem wilczek, mogłem w sumie poczytać tematy w sprawie tej broni ale zawsze dadza chociaz 8 slot na 30 dni i 5k nx taki plus, znajac zycie nie dlugo bedzie 8 slot na perma do kpienia pewnie za 10k nx xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...