Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Przygody unrankeda - czyli co można spotkać w Wooden V.

Gość horzilier

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie, ten temat bedzie pewnego rodzaju spisem moich gier jak i ich analizą. Nie bede tutaj wrzucał każdego meczu ale postaram sie zwrócic uwage na pewne rzeczy które mnie zdziwiły lub których nie wiem a chciałbym sie dowiedzieć. Jeszcze nie dziś, ale myśle ze za niedługo moją głowną rolą w drużynie bedzie junglowanie.

lolking

http://www.lolking.net/summoner/eune/43143951#profile

Moje cztery ostatnie gry, z dzisiaj.

u2dlzHu.png

Pierwszy raz gralem Anką na Zeda na midzie, przeciwnik był chujowy ale myśle ze jakby ogarniał to by mnie zjadł bo jeszcze runek AP nie zaczałem.

PS: Co sądzicie o Olafie w jungli?

Opublikowano

Gratulacje, ale wbij ten 30 lv i pokaż gry z rankedów :)

Tak czy siak, gratulacje i powodzenia w dalszych grach ;-)

btw. Olaf lepszy na topa pod offtanka, dla mnie to nie jungler - to moje zdanie.

Opublikowano

Widzę jak na twój poziom, szczerze bardzo dobrze Ci idzie ;)

Jeżeli chodzi o junglę to od siebie polecam Ci Lee Sin'a. Jest to chyba jeden z najlepszych junglerów, jakimi gram od początku.

Postać jest bardzo mobilna, można szybko gankować i na początek zdobywać kille. Wielokrotnie grałem Olafem na jungli, nie jest świetny, ale z dobrym buildem

możesz grać. Chodzi tylko o to, że nie tak bardzo efektywnych ganków, gdyż pierwszą czynnością jest oczywiście harras z toporka. To taka rada ode mnie.

Inne champy na junglę to oczywiście Shyvanna, Mundo Tank oraz Twitch.

Twitch na niewidzialności i jego ganki, jako jungler/AD + lifesteal można powiedzieć są wręcz niesamowite!

Opublikowano

WH2YT3L.png

Lecimy powoli do przodu z testowaniem postaci i wbijaniem lvli ale na jedną rzecz chciałbym zwrócic uwage albowiem to jest nieprawdobne jak duzą ilosc gier można przegrac przez wlasną glupote. Chodzi mi oto że większosc ludzi stara się doprowadzić do tf jak najszybciej nie wiedząc ze w 60% ją przegra zamiast swobodnie się farmić w dodatku dlaczego dla wielu graczy najwazniejszy jest kill zamiast branie wieży i inhibitorow? To jest jakis rodzaj mety w grze ze gra sie dla lepszych statystyk, pomimo przegranej? Miałem wielokrotnie sytuacje że ludzie mogli wziąć turrety, ale ich nie brali ponieważ wolali się swobodnie napierdalać z ludzmi. Co nigdy nie prowadziło do konca gry, a jak już to do porażki. Beznadzieja.

Chujowy ,jak ktoś bierze Olafa w jungli to mnie krew zalewa

Dlaczego? W połączeniu z Ghostem jest zajebisty, ma slowa i jak gosc potrafi grać to ganki nie są wcale takie złe, sam wielokrotnie grałem Olafem w jungli i jest okej.

https://www.youtube.com/watch?v=pUe3UkZrh2Y

zobacz to sobie

Opublikowano

Witam serdecznie, ten temat bedzie pewnego rodzaju spisem moich gier jak i ich analizą. Nie bede tutaj wrzucał każdego meczu ale postaram sie zwrócic uwage na pewne rzeczy które mnie zdziwiły lub których nie wiem a chciałbym sie dowiedzieć. Jeszcze nie dziś, ale myśle ze za niedługo moją głowną rolą w drużynie bedzie junglowanie.

lolking

http://www.lolking.net/summoner/eune/43143951#profile

Moje cztery ostatnie gry, z dzisiaj.

u2dlzHu.png

Pierwszy raz gralem Anką na Zeda na midzie, przeciwnik był chujowy ale myśle ze jakby ogarniał to by mnie zjadł bo jeszcze runek AP nie zaczałem.

PS: Co sądzicie o Olafie w jungli?

Chujowy ,jak ktoś bierze Olafa w jungli to mnie krew zalewa

=======================

Nie ma mobilności np. jak lee ,shyvanna,rengar,kha zix ,xin zhao ,ani to dmg nie ma ani dobrego cleara ani nic.

Nie pickuj tylko wkurwisz tym team.

Polecam Lee Sina ale trzeba umieć nim grać i znać jego role jednocześnie wiedząc jak się go buduje.

===============

To było ku**** przed tyloma nerfami tego olafa gdy jeszcze przed tymi reworkami jego z 3 S a to jest 4 S

http://www.lolking.net/summoner/eune/41603982

Chcesz 1 vs 1 do 1 towera/ first blooda? Pisz na nick podany na lolkingu.

Opublikowano

mam dosc eune gram od nowa na wescie

a7A8E5l.jpg

pierwszy normal na 5 lvlu

Opublikowano

Huj nas twoje nobskie przygody.

Btw 30lvl i run nie masz pozdro pewnie ujemne wl w stosunku 1:2. I tak bym cie rozjebal soraka ad a ty się chwalisz jakim gownem :D

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

efDUaTb.jpg

Po plecementach wpadłem do s3 a potem przez długi czas przegrywałem rankedy az trafilem do s5. Potem zacząłem grać tylko supportami, bo zauwazylem ze nikt nimi dobrze ugrać nie potrafi i przez co bardzo czesto przegrywamy gry.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

uF2eDbe.png

Wylecielismy z S2 to teraz probujemy wrocic, przyznaje ze jest do jeden z niewielu meczy z ostatnich dni kiedy mi jakos poszlo juz pomiajajc fakt ze druzyna to zbiorowisko pedalow i feederow, nie wiem czy to zalezy od mrr czy cos ale dobiera mi takich debili ze glowa mala, ale chuj z tym trzeba grać dalej :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...