Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

"do mixu" - co to właściwie oznacza?

Yamper

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Co oznacza dokładnie "do mixu". Wiem, że do mixowania zmiankami. Ale jeżeli chcę kupić item...dajmy na to trutę+9 3xkd+5 i bony obojętnie jakie (byle do mixu) to jeżeli napiszę na czacie "kupię trutę+9 do mixu" to oznacza to, że szukam jakiejkolwiek truty+9 czy oznacza to, że chcę już trutę+9 z włożonymi kamieniami duszy?

06378525511797333958.jpg

Opublikowano

Wiesz co, ja też dokładnie nie wiem ale powiem ci tyle że mi się wydaje że po prostu do mixu, z kd. No bo jaki sens by było sprzedawać fms +0 do mixu ? xD

1387475061-U885056.png

Z wami od 23 Marca 2013  <3 

Opublikowano

Jak napiszesz 'Szukam trutki +9 do mixu' to oznacza to, że szukasz trutki o obojętnie jakich bonach.

Nie ma informacji o kd, więc czysta.

'Do mixu' tyczy się tylko bonów w itemku.

Opublikowano

do mixu-item ,który potrzebuję ulepszenia/zmiany pod względem bonu do mixu to poprostu nawet sr 23 ,ale to nikogo nie obchodzi ,bo kupujący piszę do mixu w sensie ,że da mniej niż np za gotowca choćby sr 25% za którego ktoś chce więcej niż za takiego do mixu.

Jednym słowem do mixu oznacza ,że ktoś szuka itemku który będzie potem przerabiał a bony go nie obchodzą :)

One hits,one hits runeyylo yea lets go bitches

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...