Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie odnośnie DIII

z1xeN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam takie pytanie. Zamierzam kupić sobie Diablo III i mam pytanie. Czy jak zainstaluje sobie na 1 kompie grę. To czy będę mógł nagrać ją też na 2 kompie i grać razem z bratem przez neta? Czy musielibyśmy kupić 2x DIII aby grać razem ?

Opublikowano

Czyli mam rozumieć, że ten kod będę mógł użyć na 2 komputerach ? Tyle, że jeśli chodzi o grę przez neta to tylko na 1 kompie mogę być zalogowany.

A na 2 mógłbym grać np. single ?

Opublikowano

Dokładnie. Jeżeli ktoś w tym samym czasie zaloguje się na Twoje konto, Ty po prostu zostaniesz wyrzucony. Możecie grać, ale osobno w różnych godzinach. Kod aktywacyjny przypisuje się do konta battle.net za pomocą, którego później się logujesz. To jest coś na zasadzie takiej samej jak na steamie.

66j32w.jpg

Sprawdź mój tutorial na temat demonbuddy!

Nie odpowiadam na wiadomości prywatne.

Opublikowano

Nie można grać single-player offline. Kod jest przypisany do konta battle.net i może być wykorzystany tylko 1 raz. Możesz mieć zainstalowane Diablo na 50 PC ale tylko na jednym PC możesz grać jednocześnie z tego konta battle.net. 

Tak więc jeżeli chcesz pograć z bratem to koniecznie 2x Diablo III

Opublikowano

A jeśli bym zainstalował Diablo III na innym komputerze i w trakcie tej instalacji założył nowe konto battle.net ? Czy wtedy dałoby radę grać np. jednocześnie na 1 single a na drugim grająć na battlenecie ?

Opublikowano

A jeśli bym zainstalował Diablo III na innym komputerze i w trakcie tej instalacji założył nowe konto battle.net ? Czy wtedy dałoby radę grać np. jednocześnie na 1 single a na drugim grająć na battlenecie ?

nie ma single playera w D3

jeden kod - jedno konto BN - jedna osoba zalogowana jednoczesnie

inaczej sie nie da

Opublikowano

Nie, to jest nie możliwe, bo nie da się założyć dwóch kont wykorzystując jeden klucz aktywacyjny.

66j32w.jpg

Sprawdź mój tutorial na temat demonbuddy!

Nie odpowiadam na wiadomości prywatne.

Opublikowano

Hmm.. To ja wczoraj normalnie zainstalowałem Diablo przed czym kazano mi zrobić konto na battle.net normalnie zainstalowałem grę i gram sobie single ?

A kodu z pudełka do aktywacja za pewne możliwości grania multi nie wpisywałem ?? Jeszcze świeży kod mam a gram sobie na razie sam single. ?

Opublikowano

Hmm.. To ja wczoraj normalnie zainstalowałem Diablo przed czym kazano mi zrobić konto na battle.net normalnie zainstalowałem grę i gram sobie single ?

A kodu z pudełka do aktywacja za pewne możliwości grania multi nie wpisywałem ?? Jeszcze świeży kod mam a gram sobie na razie sam single. ?

tu nie ma singla, caly czas gra jest online i wymaga stalego polaczenia z internetem, co najwyzej mozesz stworzyc gre bez mozliwosci dolaczenia innych do niej ale to wciaz gra online

gra powyzej 12/13lv nie pamietam do jakiego jest starter bez aktywowania kodu D3 jest niemozliwa

Opublikowano

To żeby spotkać się z kimś czy coś to muszę większy lvl wbić ? Mam 11 na razie ale to gram z 2h ? :P

Bo jak na razie nikogo nie widziałem i może dlatego wydawało mi się, że jest to single;dd 

Tak samo np. w menu nie ma wyboru battle.net czy single więc też domyśliłem się, że tylko online jest gra

Czyli bez aktywacji tego kodu będę mógł grać do 12/13 lvl nie więcej ?

Opublikowano

Bez aktywacji kodu można grać tylko 1 akt i bodajże do 20 lvl-a. Żeby grać z innymi musisz zmienić tryb gry z prywatnego na publiczny. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...