Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Co poprawić? - Film z CS

sKygek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, z góry chcę mówić że nie robię tego tematu żeby zareklamować serwer cs, tylko potrzebuje kilka rad. Otóż co w następnych tego typu filmach dodawać, moze ma ktoś jakieś ciekawe editing packi? Akcje nie są jakieś kozackie bo zepsuło się hltv ale myślę że jak na 1raz to wyszło:] Może ma ktoś jakiś poradniczek jak uzyskać fajne efekty za pomocą sony vegas lub AAE (bd trudno bo nie ogarniam go za bardzo).

Nieraz widziałem takie fajne efekty że tekst jest np. "powieszony" na jakiejś belce czy samochodzie i kamerą wokoło niego się jeździ i to wygląda realnie jakby ten tekst tam było. Poproszę bez hejtów, 1filmik :) Jeżeli się podoba to prosiłbym o lajka i suba :] Dzięki!

@edit: może ma ktoś takie fajne muzyczki podchodzące pod trailer? Tak jak na początku filmu?

Opublikowano

Nie no trailer to zajebisty tylko teksturki może zmienić do tej reklamy a muzyka do intra? muza jest oki :D

A zdolny to jesteś :D

523561446660279974822.gif              

Opublikowano

Nie mogę edytować (jakieś error 404 coś tam wyskakuje). Nie zapomnijcie o podaniu fajnej nutki coś a la trailer i jakieś fajne efekty lub editing packi. Bardziej do sony vegas :) dzięki

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...