Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Awans Gold IV.

Zarax

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z taką farmą nie daleko zajedziesz, trafi się ktoś kto Ci nie da przewagi w early i jesteś w  dupie i kwiczysz.

Ale i tak powodzenia, z doświadczenia z golda 4 wiem że bedziesz tu długo siedział

Opublikowano

Z taką farmą nie daleko zajedziesz, trafi się ktoś kto Ci nie da przewagi w early i jesteś w  dupie i kwiczysz.

Ale i tak powodzenia, z doświadczenia z golda 4 wiem że bedziesz tu długo siedział

Ja gram bardzo agresywnie. Cały czas harrasuje przeciwnika i nie daje mu nic zrobić. Przewagę w farmie i tak robię.

Zawsze gram tak, żeby wygrać, czyli po zniszczeniu topa schodzę do swoich i pushujemy w 5 linie, tak zazwyczaj wygrywam.

Wole wygrać z teamem niż siedzieć przez 30 minut na topie i farmić, póki co to mi wychodzi.

Farmić potrafię, jakieś 150 w 20 minucie mam..jak się postaram.

Pisanie przez 30 minut do głąbów co mają robić + pomaganie im = wygrana gra.

Opublikowano

Ja gram bardzo agresywnie. Cały czas harrasuje przeciwnika i nie daje mu nic zrobić. Przewagę w farmie i tak robię.

Zawsze gram tak, żeby wygrać, czyli po zniszczeniu topa schodzę do swoich i pushujemy w 5 linie, tak zazwyczaj wygrywam.

Wole wygrać z teamem niż siedzieć przez 30 minut na topie i farmić, póki co to mi wychodzi.

Farmić potrafię, jakieś 150 w 20 minucie mam..jak się postaram.

Pisanie przez 30 minut do głąbów co mają robić + pomaganie im = wygrana gra.

Do pewnego poziomu gdzie dostaniesz 5 ganków na japsko od junglera i jest po tobie.Taka taktyka sprawdza się w gówno goldzie i początkach platyny, później Cie zniszczą

Opublikowano

Do pewnego poziomu gdzie dostaniesz 5 ganków na japsko od junglera i jest po tobie.Taka taktyka sprawdza się w gówno goldzie i początkach platyny, później Cie zniszczą

Później to ja zacznę farmić, albo ogarne inne linie niż top/mid :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...