Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wasze przeżycia z Need for Speed World

Milian

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W tym temacie umieszczamy ogólnie przeżycia z gry Need for Speed World. Wyjaśnię o co chodzi.  Tu możemy się pochwalić swoimi osiągnięciami. Wygranym autem w car packu. Zdobytą dobrą częścią mechaniczną, wizualną, modyfikatorem umiejętności czy jackpotem. Można też tu umieszczać ciekawe/śmieszne/zaskakujące zdjęcia z NFS World. 

Każdy post pokazujący coś potwierdzamy screenem, żeby nie było postów typu, że na przykład:  "Nie ma tyle osiagnieć tak naprawdę" i tak dalej.  Mam nadzieję, że wszyscy rozumieją o co chodzi. Dobrze byłoby tak jak sobie pomyślałem, żeby każde zdjęcie stawiać w spoilerze. W ten sposób unikniemy wczytywania naraz nie potrzebnie wszystkich screenów. Robimy to tak: 

[spoiler]
Obrazek
[/spoiler]

Prosiłbym także o podpięcie tego tematu. 

To ja zacznę: (Zdjęcie zrobione dawno)

1396646912-U1000808.jpg

8902314106109971000808.jpeg
Opublikowano

Kiedyś zdobyłem 1kk kasy z karty.

Dogde charger super bee niebieski moloch z karty <3

ssów nie robiłem niestety :c

A temat podpiąłem, bo ciekawa idea na temat milosz.

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

W kwietniu ten temat nie wypalił. Postanowiłem, że jeszcze dam temu tematowi drugą szansę. Przypinam go na tydzień, jeśli aktywności nie będzie to odepnę i zamknę.

Opublikowano

Oto co mi się trafiło w złotej karcie za wygranie wyścigu jakiś czas temu:

3215614069213581117388.jpeg

A oto dziwny brumek (ja go nazywam bąbel xD), którego znalazłem w car changerze:

2659714069215571117388.jpeg

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Jak to wyjaśnicie: 

4309714131205831000808.jpeg

Gość dostał Veyrona jako nagrodę w jakimś konkursie lub bezpośrednio od kogoś z administracji (nie wykluczone, że to on jest jednym z jej członków). Auto to rzeczywiście jest w jego garażu. Widać to na NFS Times :)

Link do profilu kierowcy:

http://nfstimes.com/nfsw/pc/RIVALIK

#Edit

To na 99% ktoś z administracji (popatrzcie na ilość pkt kierowcy). Nie może być liczba 2192 (zawsze jest 5 lub 0 jedności, a on ma 2).

Ew jakiś ruski cheater :D

HB5fLf7.png

Opublikowano

Gość dostał Veyrona jako nagrodę w jakimś konkursie lub bezpośrednio od kogoś z administracji (nie wykluczone, że to on jest jednym z jej członków). Auto to rzeczywiście jest w jego garażu. Widać to na NFS Times :)

Link do profilu kierowcy:

http://nfstimes.com/nfsw/pc/RIVALIK

#Edit

To na 99% ktoś z administracji (popatrzcie na ilość pkt kierowcy). Nie może być liczba 2192 (zawsze jest 5 lub 0 jedności, a on ma 2).

Ew jakiś ruski cheater :D

Jeśli cheater to by bana dostał, znalazłem go w pokoju na Most Wanted. Siedział sam, jak ja dołączyłem to szybko wyszedł.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...