Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gra o tron

Bobek534

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemano. Opłaca się oglądać ten serial? Fajny chociaż jest? Pytam bo How I Met Your Mother się skończyło na The Walking Dead trzeba czekać do października, Doctor Who też narazie wstrzymany i nie ma co oglądać. Jakie są wasze opinie o tym serialu. I jak możecie to beż spojlerów

xh56.png

Opublikowano

jak zaczynasz ogladać to zacznij od pierwszego sezonu, warto oglądać wciąga

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7 (maks. 5 linijek).

Opublikowano

Mnie osobiście to nie kręci, bajeczka o smokach, księżniczkach i rozlewie krwi. W sumie z takich typowo fantastycznych możesz zerknąć do The Originals, ale żeby połapać się o co tam chodzi trzeba obejrzeć The Vampire Diaries, które mało któremu facetowi się podobają. 

Są jeszcze White Collar, Supernatural i najnowszy Sherlock od BBC, jest w czym wybierać ;-)

Qui est le prochain?

Opublikowano

Jeśli lubisz cycki krew i miecze to idealny serial dla Ciebie, dosyc surowy klimat ale generalnie epicka opowiesc  która zaskakuje na kazdym kroku. Mnie wciągneło po dwóch odcinkach i potem to już z górki było, po pare odcinków dziennie. No i najważniejsze. Smoki kurwa. Smoki.

"jak zaczynasz ogladać to zacznij od pierwszego sezonu, warto oglądać wciąga"

nie no zacznie od 3 ogladac xD

Opublikowano

Mnie osobiście to nie kręci, bajeczka o smokach, księżniczkach i rozlewie krwi. W sumie z takich typowo fantastycznych możesz zerknąć do The Originals, ale żeby połapać się o co tam chodzi trzeba obejrzeć The Vampire Diaries, które mało któremu facetowi się podobają. 

Są jeszcze White Collar, Supernatural i najnowszy Sherlock od BBC, jest w czym wybierać ;-)

Nie zgodzę się. W filmie nie tylko są smoczki itd, ale i polityka oraz wstawki logiczne. Tak czy siak w książce odczułem taki motyw, że tam nie ma dobra i zła. Tam czytałeś co się stanie z ludźmi itd. Fajnie to było pokazane.

W serialu tego tak nie uchwycili. Zrobili z lannisterów zły charakter. Taki moje odczucia.

Co do seriali to powiem, żę początek jest nudny strasznie dopóki nie ogarniesz o co w tym wszystkim chodzi. Poznasz wszystkie postacie to się wkręcisz.

Polecam serial

Dawniej Mounthains... :/

Opublikowano

Nie zgodzę się. W filmie nie tylko są smoczki itd, ale i polityka oraz wstawki logiczne. Tak czy siak w książce odczułem taki motyw, że tam nie ma dobra i zła. Tam czytałeś co się stanie z ludźmi itd. Fajnie to było pokazane.

W serialu tego tak nie uchwycili. Zrobili z lannisterów zły charakter. Taki moje odczucia.

Co do seriali to powiem, żę początek jest nudny strasznie dopóki nie ogarniesz o co w tym wszystkim chodzi. Poznasz wszystkie postacie to się wkręcisz.

Polecam serial

Sugeruję się pierwszym obejrzanym przez siebie odcinkiem i odczuciami do tej produkcji, mam prawo wyrazić swoją opinię. Wstawki logiczne i polityczne znajdziesz w każdym jednym serialu, nawet w Miasteczku South Park i innych pierdołach. Od Ciebie zależy, czy myślisz oglądając serial, czy patrzysz na to jak na kolejny element kultury masowej :-P

Qui est le prochain?

Opublikowano

Sam niedlugo zaczynam polecam ogladac od 1 seznonu . Jezeli lubisz srednowiecze smoki itp to polecam jak najbardziej . Niedlugo 4 sezon chyba xD

1390144171-U592769.png

Admin Cienia
Opublikowano

Jeżeli oglądałeś i podobał Ci się serial Spartacus, to Ci się spodoba.

Według mnie "Spartakus" jest dużo lepszy i " Gra o tron" się do niego nie umywa, oczywiście wszystko jest kwestią gustu.

Odnośnie tego serialu można obejrzeć z nudy.

1294477714-U1.png

Opublikowano

Ja Gre o Tron najpierw zaczełam oglądać i stwierdziłam że nawet fajna a wiedząc że książki zawsze są lepsze od filmów zaczełam czyrać i nie żałuję bo teraz jestem sporo dalej niż serial i książki jest sporo lepsza.

"Bycie człowiekiem przeważnie jest do kitu. Życie da się jakość znieść jedynie dzięki grom komputerowym." - Ernest Cline z książki "Player One".
"Czytelnik żyje tysiącem żyć zanim umrze. Ten zaś, kto nie czyta – tylko jednym." -  George R.R. Martin.
"Po wielkim niegdyś kraju, w którym się urodziłem, pozostała tylko nazwa. Nie miało znaczenia, kto był u władzy. Ci ludzie zamieniali się tylko krzesłami na pokładzie „Titanica” i wszyscy o tym wiedzieli."  - Ernest Cline "Player One".

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...