Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Słuchawki do 110zł

TheMatrixen

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam !

Poszukuję słuchawek za 110zł które idealnie nadają się do słuchania muzyki i ładnie wyglądają. Lubię słuchać techno i innych mocnych brzmień.

Proszę o cytowanie moich postów jeżeli kierujesz odpowiedź w moją stronę. Dziękuje!

Opublikowano

Maxell Retro DJ będą odpowiednie, w tej cenie jedne z najlepszych słuchawek. Chyba że lubisz bezmyślne łupanie basu i zero innych częstotliwości, w takim wypadku kup Fatal1ty HS-800

Opublikowano

A jakieś słuchawki z mikrofonem ? 

Proszę o cytowanie moich postów jeżeli kierujesz odpowiedź w moją stronę. Dziękuje!

Opublikowano

Jak superluxy to tylko HD681B, zwykła wersja nie jest dla zwykłego użytkownika, tak strasznie kłująca góra, że nie da się tego słuchać. HD681B + mod na basik i są dobre dość zrównoważone słuchawki. Chociaż ja wolałbym Maxelle

Opublikowano

MAXELL RETRO DJ chciał bym kupić ale nie ma żadnych w sklepie na internetach. Tylko białe są :(

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...