Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Znaleziony telefon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mogą namierzyć na przykład programem, mogą zdalnie zablokować, mogą robić zdjęcja przednią kamerką, wymazać dane. Na to pozwala na przykład GData.

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

Opublikowano

jak wyjąłeś baterię to nie ma możliwości aby cię namierzyli, ale po co to mówię - pomagam właśnie komuś kto ma zamiar "pożyczyć" sobie telefon na czas nieokreślony

1377774857-U369478.png

Opublikowano

Nie będe tu pisał wykładu na temat kradzieży, którą rzecz jasna popełniasz przywłaszczając ten telefon.Powiem ci tylko że znalazłem kiedyś wyrąbistego Huaweia.Korciło mnie żeby go z*****ć ale zrozumiałem że gdybym to ja zgubił tego Huaweia to chciałbym żeby ktoś mi go oddał a nie wziął dla siebie.Dlatego zadzwoniłem do gościa i mu go oddałem.Dostałem 100 w nagrodę a na dodatek czyste sumienie.Więc wbrew pozorą o wiele więcej zyskałem ;)

Tak jak napisał rafradek Nie namierzą cię jeżeli wyjąłeś baterię...

Opublikowano

Gadacie głupoty nadal mogą namierzyć karte od telefonu a telefon polecam ci żebyś oddał na policje

523561446660279974822.gif              

Opublikowano

Tylko w niemczeh mogą nie być tacy wyrozumiali a co do telefonu to galaxy note s3 więc nie wiem czy mi tak odpuszczą

Wejdź w kontakty znajdź numer matki/ojca właściciela powiedz że niedawno znalazłeś ten telefon i chcesz go oddać.Skąd oni mają wiedzieć że chcesz/chciałeś go z**ebać?Nie potrafią przecież czytać ci w myślach ;) Dasz im telefon i luz.

Jeżeli policja ci wpadnie na chate to ci już NA PEWNO nie odpuszczą.

No ale oczywiście masz wolny wybór ^^ Ja jednak na twoim miejscu bym oddał ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...