Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ankiety refflinki strony pt. FREE RP JUST PRESS SKIP AD

yety1234

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, wielu z was wie o co chodzi że te strony typu wejdz free rp free skiny to fake lecz istnieje wielu ludzi którzy dają sie nabrać na takie strony które wyłudzają pieniądze. 
Ostrzegam was istnieją ( oczywiście mi znane ) tylko 2 strony które za darmo ( czyt. Poświęcając swój czas ) zapewniają wam rp 

1. WygrajGry.pl 
2. DoGry.pl 

Jeśli ktoś z was zobaczy OMG AWSOME 3k for free to nie prawda.
Chciałbym uświadomić was że są strony na facebooku które rozdają "kody do skinów" 
Niestety to tez nie prawda gdyż podają wam kody ( zużyte czyli takie których nie możecie wykorzystać) sprawdzone info. 
Podają wam kody które nawet nie zdążycie po 6 sec zobaczyć i będą użyte zbierają like poprzez podawanie użytych kodów

Są jeszcze strony gdzie podając refflinka wbijacie wejścia i niby dzięki tym wejscią dostaniecie rp TO TEZ KŁAMSTWA po wbiciu np 10/10 wymaganych wejść dostajecie "unlocked" na zielono najczęsciej i wciskacie po czym wyskakuje ankieta wpisujecie swój nr telefonu dostajecie kod i subskrybujecie tak to się nazywa po czym sciąga wam 5 zł co tydzien lub co miesiąc.

Unikajcie takich rzeczy ! Wszystkie to oszustwa! :angry: 

Mam nadzieje że w małym stopniu uświadomiłem was na jakiej stronie możecie zdobyć rp a na której zostaniecie przysłowiowo wydymani. 

POWODZENIA NA FIELD OF JUSTICE !  :rolleyes: 

@ EDIT 

Może wcale wam się to nie przydać weźcie to pod uwage zanim uznasz że ten mini poradniczek jest beznadziejny bez sensu 
I po co to komu :) Jeśli macie takie uwagi prosze nie piszcie komentarzy poprostu wciśnijcie Ctrl + W :) 

14 lat  

Opublikowano

Jasne, że tak, lecz na facebooku streamerzy, youtuberzy, popularni gracze lola lub inne akcje społeczne czasami rzucą jakimś kodem na skin, rp lub coś innego i wcale nie jest to kod zużyty :)

q4igqkopia.jpg

League of Legends
-
Premade to droga do zwycięstwa.

Opublikowano

Jasne, że tak, lecz na facebooku streamerzy, youtuberzy, popularni gracze lola lub inne akcje społeczne czasami rzucą jakimś kodem na skin, rp lub coś innego i wcale nie jest to kod zużyty :)

To chyba każdy wie kolego. 

Ktoś taki jak Jankos z teamu Roccat podaje prawdziwe kody jemu są nie potrzebne bo może mieć ich ile tylko zechce :)

Zwróciłem się o fanpage na facebooku  pt "Darmowe skiny league of legends"

14 lat  

Opublikowano

Dlaczego sądzisz, że dogry.pl to oszustwo? Wszystko działa w 100%, nie raz dostałem kod za punkty... Nie wprowadzaj ludzi w błąd... Do tego nic za to nie płacisz, kod przychodzi sms'em, ale nie pobiera ani grosza.

Idę uczyć się czytać ze zrozumieniem.

Opublikowano

JURI WARIACIE TREŚĆ CZYTAJ ANIE TYLKO KOLOLKI

Sprzedaje coinsy do fify 15 na xboxie  PSC !   XBL : ProEloKoxu lub napisz na pw   TANIEJ OD MMOGA!

ProEloKoxu.png

Opublikowano

Dogry działa w 100%... Ten "poradnik" powinien zostać dawno usunięty... Zwykłe wprowadzanie w błąd... Dostaje się kody PSC, za które kupujecie te swoje rp i tyle w temacie... Wszystko działa w 100%... To że do tej gry, jest tyle stron wyudzających pieniądze itp. to nie znaczy, że dogry też taką jest. Nie masz pojęcia co mówisz i do tego wprowadzacie ludzi w błąd. Tym bardziej nie ma żadnych płatnych subskrypcji. Oni tracą szansę na darmowe i legalne RP, a do tego ta firma od lola traci, bo nie ma hajsu, który Wy mielibyście dzięki dogry.pl.

Czytamy dokładnie i ze zrozumieniem:

Ostrzegam was istnieją ( oczywiście mi znane ) tylko 2 strony które za darmo ( czyt. Poświęcając swój czas ) zapewniają wam rp 

Czyli dwie strony, które są wiarygodne. 

A fakt, że po podaniu nr telefonu (starter) dostałem zaproszenie na testowanie naczyń to już inna sprawa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...