Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy da się jeszcze przeskoczyć o 2 dyw w diamencie

Hostencja

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w temacie. Posiadam platyne 2 z high mmrami więc diamond wbije w maxymalnie dwa dni, więc myślę czy nie tryhardować dalej jak bym mógł przeskoczyć o 2 dywizje

Bym prosił o kogoś kto już miał te d5 i wygrał serie

kxAyLut.png

Opublikowano

Możesz taką szansę dostać, mój kumpel przechodził kolejno Srebro V --> Srebro III --> Srebro I, potem już normalnie i znów o dwie dywizje, aż do Diax'a. Jeżeli masz wysokie MMR to jest taka możliwość, większe MMR niż na Twoją obecną dywizję :)

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Od +diamond5 już nie można przeskakiwać, w s4 to zmienili. Jednak myślę, że dobrze zrobili, ponieważ teraz w niższych dywizjach nr 1 dostaje się normalnie ilości LP.

Opublikowano

Od +diamond5 już nie można przeskakiwać, w s4 to zmienili. Jednak myślę, że dobrze zrobili, ponieważ teraz w niższych dywizjach nr 1 dostaje się normalnie ilości LP.

po co pierdolicie takie glupoty bedac w bronze? sam przeskoczylem z d5 do d3 i z d3 do d1 tak samo jak wiekszosc moich znajomych

Nidzgor_eune_134_1_nozg.png

Opublikowano

Sam nightblue3 przeskoczył, ale tylko z d5 do d3

@up po co te spiny stary wyluzuj, każdy wie że masz Beasty Syndre kupioną

f1a327ea2f.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...