Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czy cos takiego wypaliłoby?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema!

Nie wiem, czy pamiętacie stare dobre czasy skkf.net. Ja pamiętam. Chodzi mi o czasy kiedy nie było żadnych durnych gildii itp. Chciałbym coś takiego odtworzyć. Usunęłoby się gildie - dodało sojusze, czasowe. Zrobiłoby się coś takiego, że cuboid by był dla gracza np domku o jakiejś wyznaczonej cenie(  np 2 koxy, 70 diaxów itp). Różdżka teleportująca na spawn, wzmocniony blok cobblestona ( coś jak cobblex, czyli z kilku stacków cobbla robi się item który daje ciekawe rzeczy), automatyczne stoniarki bez pistonów, tzn. samo tworzące cobbla, border na 5000 kratek, Skrzynki na czyimś cubie odblokowane tak jak teraz, tzn nie zamkniesz - ktoś Ci wyczyści skrzynki, co tydzień ukryta skrzynka ( tzn np. w sobotę można będzie znaleźć skrzynkę z setami). Co sądzicie o tym pomyśle ? A może podacie jakieś własne pomysły? Piszcie!

Opublikowano

Powiem w pięciu słowach co by się stało z tym serwer.

Serwer padłby zaraz po otwarciu.

8b86b17798e5449982cae9b031712bbc.0.gif

Pomogłem? LIKE :D

Opublikowano

Powiem tak... To będzie coś nowego, a nie powrócenie do przeszłości. Przed chwilą próbowałem zagrać na xCrafters.pl i serwer nie wyrabia! Wiesz musisz mieć jeszcze autorskie pluginy. A nie jest łatwo je napisać lub zdobyć! Jednym słowem - nie uda Ci się to, musieliby to zrobić ci od skkf'a! 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...