Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

beasty syndra po patchu nie podąża za mysza.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

problem jak w temacie po ostatnim updacie, klikajac spacje syndra nie zawsze podąża za moją myszką tylko dalej robi poke etc... ktoś orientuje sie o co chodzi?

Opublikowano

mam właczone podążanie za mysza move to mouse, ale jest jakiś problem z tym. zazwyczaj niszczyłem gosci pod wieza poprostu trzymajac spacje i ruszajac mysza. teraz trzymajac ja i ruszajac mysza nie zawsze mi odchodzi czesto divuje samo i jak nie puszcze spacji to jest lipa.

Opublikowano

mam właczone podążanie za mysza move to mouse, ale jest jakiś problem z tym. zazwyczaj niszczyłem gosci pod wieza poprostu trzymajac spacje i ruszajac mysza. teraz trzymajac ja i ruszajac mysza nie zawsze mi odchodzi czesto divuje samo i jak nie puszcze spacji to jest lipa.

to jest taki bug dla free version. mi tez czasami wchodzi cw do bazy przeciwników ;3

Opublikowano

no ale wcześniej grałem multum gier na beasty syndrze mam vipa i nie było tak, stałem na granicy turreta i robiłem taki poke że szkoda gadać. teraz zamiast wyłapywać momenty do poke, skrypt wchodzi mi pod turret żeby tylko zasięg zmniejszyć...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...