Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z id dodanie i zmiana 1-5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Stawiam serweer na hamachi posiadam pliki badara i wgralem na nie gotowca rykoxa 

Mam pewien problem u handlarki jako dodanie 1-5 i zmiany miale żółć  i w mysql bylo zmienione id bylo do nich dodane na koncu 0 po zmianie na poprawne id miejsca żółci są puste i nie moge dojsc z Tym do ladu.

Dodania 6-7 widac i dodanie 5 bonu tez ale zmianek nie widze.

Clienta mam orginalnego od Rykoxa pod ta paczke licze na pomoc ze strony userow Mpc forum Pozdrawiam

Dodam ze jak wpisuje komende z ip 71085 albo 84 to wyskaakuje item not exist by that vnum

@EDIT

Zmieniamy id zmian i dodan w item_proto  w mysql (jest dodane 0 na koncu)

Wiele osob ma z tym problem.Problem rozwiazany

Opublikowano

Tak sprawdzalem w cliencie ip sie zgadza. Wina lezy po stronie serwera. Dlaczego tak sadze?

Jesli wgram spol i roota z innego serwa hama to wszystko widac. 

@up wpisow w msql? o jakie wpisy w msql chodzi dokladnie?

@Edit

Jesli chodzi ci o to czy mam id zmianek  w cliencie to tak sprawdzalem i jest cala linijka.

Napisalem, ze jak wgrywam inne spolszczenie tzn zmieniam ip zeby zagrac na innym serwie na tym samym cliencie to zmianki  i dodania normalnie widac

Opublikowano

Problem rozwiazany pliki by badar lub tez gotowiec rykoxa maja w item proto w mysql  zmienione id jest po prostu dodane 0 na koncach id wystarczy je usunac :) Temat do zamkniecia

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...