Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Film na dzisiejszy wieczór

Wilku

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukam jakiegoś ciekawego filmu wojennego hmm może jakiś typu amerykanie vs wojna w iraaku czcy cos takiego, moze podobnego:D

Opublikowano

Hmm, nic ostatnio nie oglądałem, a starszych tytułów nie mogę sobie przypomnieć. Zobacz sobie "Byliśmy żołnierzami". Jak sobie coś przypomnę to dopiszę.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Hmm, nic ostatnio nie oglądałem, a starszych tytułów nie mogę sobie przypomnieć. Zobacz sobie "Byliśmy żołnierzami". Jak sobie coś przypomnę to dopiszę.

Podobno zajebisty film to "helikopter w ogniu" ale kiedyś dawno dawno temu oglądałem równie dobry film ale zapomniałem jak się nazywał. Szukali jakiegoś gościa na imię miał Rihon kurde zapomniałem.. Ale to był dobry film bo był taki realistyczny, goście bez nóg, morze krwi. Wiecie może ?

Opublikowano

Polecam Drużyna A i Helikopter w Ogniu ( Wojna domowa w Somalii )

Opublikowano

Podobno zajebisty film to "helikopter w ogniu" ale kiedyś dawno dawno temu oglądałem równie dobry film ale zapomniałem jak się nazywał. Szukali jakiegoś gościa na imię miał Rihon kurde zapomniałem.. Ale to był dobry film bo był taki realistyczny, goście bez nóg, morze krwi. Wiecie może ?

Ta, helikopter w ogniu był dobry. Filmy z II Wojny Światowej też mogą być? (nie chodzi o czas produkcji).

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Ta, helikopter w ogniu był dobry. Filmy z II Wojny Światowej też mogą być? (nie chodzi o czas produkcji).

Tak mogą być mi to nie przeszkadza ale fanie by było jak byście mieli filmy wojenne z tej(hmm jak to nazwać....) z tych nowszych produkcji ale i nie tylko. Wojna w Wietnamie

(o ile jest taki film) i podobne.

Opublikowano

To ja Ci polecę "Wielką Czerwoną Jedynkę", "O jeden most za daleko", "Bitwa o Anglię", "Kompania Braci", "Najdłuższy Dzień" i z tych "nowszych" "Za linią wroga".

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Jeżeli lubisz wojenne to fajne jest ,, Szalony lot '' z Seagal'em 

Opublikowano

Szeregowiec Rayan

Szyfry Wojny

Cel

Stop Loss

O to toto Szeregowiec Rayan tego szukałem najbardziej :) lecz obejrzę na końcu listy ,

Czy filmy które podaliście są jakieś o wojnie z Wietnamczykami ? Zależy mi na tej informacji ponieważ chcę jaki pierwszy pooglądać taki film: )

Opublikowano

O to toto Szeregowiec Rayan tego szukałem najbardziej :) lecz obejrzę na końcu listy ,

Czy filmy które podaliście są jakieś o wojnie z Wietnamczykami ? Zależy mi na tej informacji ponieważ chcę jaki pierwszy pooglądać taki film: )

"Byliśmy żołnierzami" chyba był o tej wojnie.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

A może serial? Będziesz miał na dłużej - Północ Południe bardzo fajny, wojna secesyjna.

Z filmów - Bękarty wojny, Szeregowiec Ryan, Helikopter w ogniu, Pearl Harbor, Wróg u bram, Full metal jacket, Imperium Słońca.

Qui est le prochain?

Opublikowano

Dobra dzięki Wam za pomóc i za te informacje:) jak bym czegoś potrzebował to pewnie pomożecie :) piona.

Btw każdy po + :)

Opublikowano

Ja polecam świetne seriale HBO Kompania Braci i Piekło Pacyfiku. A z nowych podobał mi się Jack Strong.

"Bycie człowiekiem przeważnie jest do kitu. Życie da się jakość znieść jedynie dzięki grom komputerowym." - Ernest Cline z książki "Player One".
"Czytelnik żyje tysiącem żyć zanim umrze. Ten zaś, kto nie czyta – tylko jednym." -  George R.R. Martin.
"Po wielkim niegdyś kraju, w którym się urodziłem, pozostała tylko nazwa. Nie miało znaczenia, kto był u władzy. Ci ludzie zamieniali się tylko krzesłami na pokładzie „Titanica” i wszyscy o tym wiedzieli."  - Ernest Cline "Player One".

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...