Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Pluginu na rejestrację.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Ostatnio wystąpił na moim serwerze błąd z pluginem AuthMe, wielokrotnie szukałem innych działających, niestety nie udało mi się to.

Proszę Was o pomoc.

Opublikowano

xAuth również.

Mój problem AuthMe - jest to tak, że wszystko OK wgrywa się, lecz po wejściu na serwer, wyskakuje po wpisaniu register hasło hasło występuję: User not registered.

Przez co nie mogę się zarejestrować.

Opublikowano

W głównym folderze AuthMe otwórz plik auths i skreśl linię ze swoim nickiem lub z innym kontem którym rejestrowałeś się na tym serwerze.

8b86b17798e5449982cae9b031712bbc.0.gif

Pomogłem? LIKE :D

Opublikowano

To usuń w tym folderze pliki auths i players.yml i uruchom serwer.

Opublikowano

Sprawdź czy w configu w lini 75 jest ustawione na true

Opublikowano

Pobierz pliki serwerowe BR3ND'a i folder "AuthMe" skopiuj i wklej na swój serwer stary usuwając. AuthMe.jar obojętnie czy Twoje czy BR3ND'a , dla mnie wersje niczym się nie różnią.

Opublikowano

Po skopiowaniu również nie działa.

@Tiestooo

LoginSecurity działa, ale nie można go nigdzie spolszczyć i bardzo bym chciał, żeby był freeze podczas wejścia na serwer i, aby na czacie pisało: /register hasło hasło, bądź /login hasło.

Opublikowano

Nie mam Login Security ale znajdę ci spolszczenie.

@Edit Nie można spolszczyć tego pluginu przez pliki. Możesz sam spolszczyć go według wskazuwek:

Opublikowano

Już nie szukam pluginu... problem został naprawiony dzięki temu, że usunąłem plugin EasyRegister był mi on potrzebny do: SRM. Lecz bez EasyRegister, SRM również działa.

Close.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...