Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sposób gold na indie nadal działa?

TenStylOdSuba

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tak jak w temacie

523561446660279974822.gif              

Opublikowano

Ulga spróbuje 3 raz

a jeszcze jedno kiedy robiłeś te konto

Opublikowano

Wiem nacisnełem utwórz profil i nic robie tam zakreślam marketing itp. region indie ulepsz konto później i mi normalnie do xbox live przechodzi

Opublikowano

Jprld chcesz tu kogoś wyzywać?

Wypierdalaj jakoś próbowałem

za pomocą loga na padzie...

@Edit - UP taki mądry to zrób mi konto i wyśli zobaczymy bo widocznie Clear500 mnie oszukał

Opublikowano

Nie oszukałem Cie typie ale byłeś tak uciążliwy , że się wkurwiłem . Nie mam zamiaru specjalnie dla Ciebie brać lapka podłączać kabel i przewodzić . (Nie mam w xboxie wi fi i muszę udostępniać) . 

Nadal działa i jestem w tym przekonaniu aktywny 

?????

Opublikowano

Jprld chcesz tu kogoś wyzywać?

Wypierdalaj jakoś próbowałem

za pomocą loga na padzie...

@Edit - UP taki mądry to zrób mi konto i wyśli zobaczymy bo widocznie Clear500 mnie oszukał

(wiem żę działa bo brat pobierał z golda z indi hitmana rozgrzeszenie :P   

e-mail byle jaki taki który nawet nie istnieje 

ja mam konto xbox w angli z tego względu że grałem w gta 4 i F1  jak jeszcze nie było w PL

a słyszałem czytałem ze jest liczba ograniczeń dla konsoli mozliwosc zrobienia kont wiec nie będę dla obcej osoby marnował swojego konta :P

zawsze masz google jak zrobic konto w xbox gold w indie   LINK  wyjaśnia wszystko  wystarczy poszukać a nie czekać na gotowe 

Opublikowano

Dobra dobra ja się myliłem jest limit robienia kont ja zrobiłem 4 i więcej nie moge nawet na USA ani Wielkiej Brytanii

Opublikowano

widzisz masz już limit myślę że nikt nie zrobi ci z swojej konsoli bo kto by marnował limit 

widzisz wyjaśniło się wszystko  xD

Opublikowano

Dobra do zamknięcia

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...