Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wybór dostawcy internetu.

KaiwolS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Widziałem ss jak kolega aktualizuje LoL'a to aż mi się wstyd zrobiło co ja mam za neta. Jaki najszybszy internet w polsce. Mieszkam na podkarpaciu koło Mielca. Coś do 100zl max 130

xD

Opublikowano

Musisz podać dokładnie miejscowość i ulicę, by można było sprawdzić. Lub sam możesz sobie poszukać co jest u ciebie dostępne.

Opublikowano

znaczy się jak aktualizuje ?   co w tym takiego dziwnego, ja u siebie bez problemu osiągam prędkość aktualizacji w granicach 2-3 Mb/s . zwykle jest to ograniczone przez serwery z których się ściąga

w ostateczności LoL nigdy nie aktualizuje się z serwera gry ! aktualizacja oparta jest o protokół p2p czyli ściągana jest od użytkowników gry , można mieć gówniany internet ale być wpiętym do sieci lokalnej i nawet mając internet 2 do 10 Mbps według umowy zaktualizować grę po sieci lokalnej ok 2-3 Mb/s czyli fizycznie nawet kilka razy więcej niż prędkość naszego łącza

np, mając wykpione w Multimadia łącze 2 Mbps ( najgorsze z możliwych ) po sieci lokalnej osiągalne są transfery jak dla sieci ok 10-20 Mbps

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...