Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co to za skórka?

shounser

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, odrazu mówię, że gram w lola pierwszy raz, zresztą kiedyś wspominałem o tym w innym temacie.

Kupiłem " Tajemnicza skórka "  a w środku tpa* ezreal nie mam pojcia co to jest? Jakaś najlepsza skórka czy jak?, niżej dodaje screena jest lekko dziwny bo taki na kawałki iż użyłem jakiegoś narzędzia do screena z menu windowsa, nie wiem dlaczego ale nie robi mi screenów w oknie lola jeżeli ktoś miał taki problem to proszę o odp.

f2b614dc77ecf3ccgen.jpg

*-edit z tajemniczy na tpa

Opublikowano

To są skórki Taipei Assasins, najlepszej drużyny z trzeciego sezonu, dlatego dostali swoje skórki do kilku postaci. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

To są skórki Taipei Assasins, najlepszej drużyny z trzeciego sezonu, dlatego dostali swoje skórki do kilku postaci.

A nie przypadkiem z 2 sezonu? Mistrzowie sezonu 2: - Taipei Assasins - TPA. 5 skinów: TPA Shen, TPA Mundo, TPA Orianna, TPA Ezreal, TPA Nunu. A mistrzowie sezonu 3 to SK Telecom 1 - SKT1. Na ich cześć powstają właśnie nowe skiny. -------------- Jednak mam rację. TPA to Mistrzowie Sezonu Drugiego. 

http://lol.gamepedia.com/Taipei_Assassins
313561454060320945952.gif
Opublikowano

@up dobrze gada 3 sezonu.

TPA to zwykły skin, imo żaden unikat tyle że go nie można teraz kupić. Lepszy dla mnie jest ez z nottingham bo był w sprzedaży 2 razy :D Nie mówiąc o strikerze, którego prawie nikt nie ma

Opublikowano

Wylosowałeś skina, który jest już niedostępny i zapewne już nigdy nie będzie.

Jest to skórka, która została stworzona na cześć zwycięskiej drużyny w sezonie drugim (mistrzostwa świata). Prócz Ezreala możesz również wylosować:

• TPA Dr. Mundo,
  • TPA Orianna,
  • TPA Nunu,
  • TPA Shen.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...