Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Efekty z jazdy na rowerze.

TheVirQu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jakie mogą być efekty z dojeżdzania do szkoły rowerem? (w dwie strony 24km) tak do wakacji xD? Dzięki iksde

Opublikowano

Lepsza kondycja, bardziej wyrobione mięśnie nóg.

Ale dużo się nie spodziewaj, bo do wakacji dużo nie zostało, a 24km to taka sobie odległość, ale zawsze coś.

Opublikowano

24km w dwie strony to całkiem sporo. Ja w dwie strony mam 60km :D Na pewno poprawi się kondycja. Ja przez wakacje prawie codziennie jeździłem 10km i schudłem ok. 7kg wtedy z kolei byłem otyły a teraz mam niedowagę. :P

Opublikowano

Będziesz miał 45cm w bicku -.-
Widze że nie dość że sezonowiec to jeszcze późno zaczyna masakra.
Co do tematu. Za mała odległość i za mało czasu abyś zobaczył znaczące efekty. Oczywiście polepszy się kondycja i bd miał świadomość że robisz coś dla siebie.

Pomogłem daj 5

Opublikowano

Nie sezonowiec, tylko w zime miał napierdalać rowerem?

Btw. kondycja jedynie, do wakacji nie ma dużo czasu, więc nie zrobisz wysokiej klasy sylwetki.

Opublikowano

Śniegu już długo nie ma, i znam multum ludzi którzy jeździli w zimę na rowerze- nie szukali wymówek ;)

Pomogłem daj 5

Opublikowano

Śniegu już długo nie ma, i znam multum ludzi którzy jeździli w zimę na rowerze- nie szukali wymówek ;)

W zimę jeżdżą tylko zawodowcy albo ci którym się naprawdę nudzi. Jakoś dla mnie jeżdżenie w zimę, lodowaty wiatr, śnieg, 0 przyczepności to żadna przyjemność z jazdy. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...