Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Który najlepszy ?

Matcube

Który lepszy ???  

20 użytkowników zagłosowało

1. 1. Który bohater według Was jest najlepszy ?

Rekomendowane odpowiedzi

Legenda
Opublikowano

Każda z tych postaci się różni. Z pośród wymienionych wybrałem anti-mage ma najmniejszy poziom win-rate, jest to postać, którą łatwo skontrować w początkowej fazie gry. W late jest maszyną do zabijania pod warunkiem, że posiada bkb. Jeden stun, silenc i można bardzo łatwo go zabić. Bardzo szybki farmer i dlatego zaznaczyłem go. Każdą z tych postaci musisz umieć farmić. Jeżeli nie wyciągasz minimum 50last hitów do 10minuty lepiej nie brać się za carry.

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Opublikowano

Imo z tej czwórki Blood najlepszy/najłatwiejszy do ogarnięcia.. regeneracja życia przy killu, widzi graczy z low HP na całej mapie + boost do speed i dmg, po ulti większość graczy ucieka przez co giną.. 

Opublikowano

Nie ma czegoś takiego jak najlepszy hero. Wszystko zależy od picków enemy.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Zależy do czego ja osobiscie wybrałem AM (zarabista farma w jungli jak battle fury zrobi).W każdym bądź razie wszystko zalezy od picków przeciwnika i czy postać bedzie do mety pasowac.

874831456689708709857.jpeg

Tyle Wygrać.

Opublikowano

Jak kilka osób wcześniej napisało, nie ma najlepszego, ale dałem na phantom assasin :D. Mocny carry, który zadaje ogromny dmg z krytów w late game(ok 1000-2000 zależy od builda). Do tego battle fury i rampage w teamfightach prawie gwarantowane. Warto pamiętać że ma aż 40% uniku.

graphic.png

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Magina - z calej czwroki najlepsza animacja i as ; Phantom - z calej czworki najsilniejszy pojedynczy atak, uniki ; Juggernaut - z calej czworki najwieksza szansa na kryta + ulti ktore przechodzi przez bkb ; Bloodseeker - z calej czworki jako jedyny ma silence i najwiekszy ms w calej grze, srednia animacja ataku + ulti ktore przechodzi przez bkb. Osobiście dałbym tutaj voida.

76561197996037016.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...