Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Moje rekordy poszukiwań skarbów!

Milian

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam już 785 dzień poszukiwań skarbów. Gdy będę mieć 800 dni to posta edytuje albo napiszę nowy. Dni był zdobyte uczciwie. Chciałbym abyście się wypowiedzieli na ten temat.  Jeśli ktoś ma wiekszą serię zdobytą uczciwą drogą to niech tu napisze. 

Jeśli chodzi o moja własną opinię to zdobycie tych dni nie było łatwe.  Przez ponad 2 lata musiałem wchodzić codziennie do gry, żeby skarby zebrać, przez co na tą grę zbyt dobrze już nie patrze. Kiedyś byłem weteranem NFS World i to widać. Rzadko się zdarzało, żebym musiał serię odnawiać. 

post-1000808-0-21429000-1396617626_thumb.jpg

8902314106109971000808.jpeg
Opublikowano

2 lata gry i 2 gwiazdkowa umiejętność :D

Niestety tak to jest zrobione. Zdarza się, że czasem dostaje bardzo coś słabego. :( 

Opublikowano

Jakim cudem masz 5135 pkt ?

523561446660279974822.gif              

Opublikowano

Widzialem jakiegos goscia ktory mial 5800+ wiec jest to mozliwe, zreszta mozna policzyc ile do zdobycia jest pkt.

A co do dni zbierania gratulacje! Swoim skromnym zdaniem powiem ze zbieranie diamentow jest bardzo oplacalne po ok. 1000 dniu, wiem to z autopsji (ehhh.. te piekne czasy RTD Bota :D), sam kiedys mialem 2000 dzien poszukiwan, i czesto lecialy najlepsze ultra :)

94go1x.jpg
Opublikowano

Tyle to nawet ta gra nie ma :P

Ciekawe ile masz uczciwie xD

Jest łącznie ponad 8k punktów do zdobycia :P

Widziałem to milosz w powiadomieniach gry, może na 1k dni coś dostaniesz lepszego :P

Opublikowano

Widzialem jakiegos goscia ktory mial 5800+ wiec jest to mozliwe, zreszta mozna policzyc ile do zdobycia jest pkt.

A co do dni zbierania gratulacje! Swoim skromnym zdaniem powiem ze zbieranie diamentow jest bardzo oplacalne po ok. 1000 dniu, wiem to z autopsji (ehhh.. te piekne czasy RTD Bota :D), sam kiedys mialem 2000 dzien poszukiwan, i czesto lecialy najlepsze ultra :)

Zależy od farta. Mi czasami kilka ultra pod rząd wpadnie, a czasem przez tydzień nic.

HB5fLf7.png

Opublikowano

Powinno być to tak zrobione, że jak ktoś ma serię taką jak ja to gra powinna dawać same najlepsze nagrody. Choć w tym temacie chodzi mi o opinię dni tych poszukiwań, bo wszyscy dobrze wiemy tak w przenośni, że po 18 dniu kiedy są te losowe nagrody może nam wpaść kiepska część.  Ja osobiście mam trochę dosyć tej gry z powodu, że twórcy nic przy niej prawie nie robią.  Niedługo minie rok od wprowadzenia osiągnieć (10 kwiecień)  i rok od zamknięcia studia (Pod koniec kwietnia). Pomimo tego potrafiłem wytrzymać tyle dni.  Jakby nie one to bym najprawdopodobniej nie grał w NFS World teraz i nie był by w teamie. 

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Świetna czesc jak na taki dzien poszukiwan xD

Te części są losowe, można zdobyć część uliczną, a można ultra potężną.

Milosz to nazwę tematu zmieniamy? :P

Opublikowano

Te części są losowe, można zdobyć część uliczną, a można ultra potężną.

Milosz to nazwę tematu zmieniamy? :P

Możesz zmienić na moje rekordy poszukiwań skarbów. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...