Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kupno konta ważne

xl3eer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema właśnie kupiłem konto i teraz pojawia się pytanie, adres email został zmieniony na mój hasło tez i czy jest jakiś sposób aby pierwszy właściciel miał szanse na odzyskanie konta? ( wszystko było tak jak na stronce po wybraniu zmien email podałem swoj na jego wysłali kod on podał mi kod ja zatwierdziłem zmianę )

2e4ezhz.png

Opublikowano

Może napisać do supportu i podać dane, które zna tylko on, czyli data założenia konta w przybliżeniu/zakupy rp itp.itd..

Wtedy zwrócą mu konto.

Opublikowano

To właśnie jest najbardziej wkurzające w Riocie, bo odrzyskanie przez supporta powinno działać tak że max 3 dni po utracie konta a nie że ktoś kupi konto a kolo odzyska za pół roku...

Opublikowano

To właśnie jest najbardziej wkurzające w Riocie, bo odrzyskanie przez supporta powinno działać tak że max 3 dni po utracie konta a nie że ktoś kupi konto a kolo odzyska za pół roku...

Handel jest zabroniony, więc nie wiem co tu głupiego po stronie Riotu.  :).. 

313561454060320945952.gif
Opublikowano

Daj znac jak wrocisz z wakacji (np 2 tyg) i ktos w tym czasie buchnie ci konto. Support odpisze ci ze miales na to 3 dni a ty wrocisz tu na forum zakladac tematy jaki Riot jest zly...

Tak jak Evaneth v2 napisal, handel jest zabroniony, wiec wszystko jest tak jak nalezy, majac wiedze na temat poczatkow konta mozesz je odzyskac bo chyba na tym to polega prawda?

Co do tematu, gosc moze odzyskac konto w kazdej chwili bez problemu. Jezeli juz kupic konto to tylko od znajomego, sam sprzedalem kumplowi jedno za byle skina (tzw symboliczna zlotowka).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...