Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy Komp

magowiec

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam kupuje nowy komputer za 2 tysie i mam pytanko, czy uciągnie główna postać + buff na stabilnych 60 fpsach w 7/8 piętro dt.
Parametry

Grafika MSI hd 7850 2gb

Procek AMD FX 6300

Płyta MSI-970A-G43

Ram 8GB

Opublikowano

Witam kupuje nowy komputer za 2 tysie i mam pytanko, czy uciągnie główna postać + buff na stabilnych 60 fpsach w 7/8 piętro dt.

Parametry

Grafika MSI hd 7850 2gb

Procek AMD FX 6300

Płyta MSI-970A-G43

Ram 8GB

myślę że da radę lecz moim zdaniem za 2 tysie da się kupić coś lepszego, ewentualnie samemu poskładać :)

m1jO9Go.png

Opublikowano

Jeszcze 1 czy metin2 zużywa wszystkie 6 rdzeni po 3.5?czy metin zużywa tylko 1 rdzeń

1 rdzen byc moze gora 2 jak masz wiecej kont odpalonych, wiecej nie

Nie jeden tak ma, że szajba odpierdala
Jak tu trzymać fason, jak temat na głowę siada?
Biada, kiedy narkotyk banię oplata
Za popełniony czyn kara, nie mała strata.

Jeśli pomogłem prosze o Like

Opublikowano

czyli np odpalę 10  kont dt to da rady chociaż na 30 fps główną?

Bedziesz mial lagi iz dt wymaga najwiecej z kazdej mapy, zalezy tez jaki masz net

Nie jeden tak ma, że szajba odpierdala
Jak tu trzymać fason, jak temat na głowę siada?
Biada, kiedy narkotyk banię oplata
Za popełniony czyn kara, nie mała strata.

Jeśli pomogłem prosze o Like

Specjalista
Opublikowano

za  2 klocki kupisz lepszy.

Polecam kupować na części komputer i później sobie go składasz :)

Pomogłeś,pomogę kiedy tylko brachu mogę!

graphic.png

Opublikowano

Jeszcze 1 czy metin2 zużywa wszystkie 6 rdzeni po 3.5?czy metin zużywa tylko 1 rdzeń

Metek zużywa mniej niż 1 rdzeń ale jeśli będziesz leciał na kilkunastu kontach to rdzenie będą same się włączać (tak najprościej)

Btw bez problemu będziesz lecieć w dt i na kilkunastu kontach :D w dt :P

Opublikowano

to doradzicie składaka za 2k póki jeszcze się nie dogadałem ?

tak, będziesz miał lepszy sprzęt. Jeśli chodzi o aktualny to i tak będziesz miał 60fps na 2 kontach

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

Też miałem tak samo zrobione, że karta R7 260x 2Gb a ramu 4, ale pisałem, że będę grał też w bf4/cod ghost to mi doradzili 8 ramu, a grafike 1gb, choć mi się wydaje, że lepiej 2gb kartę, a ram można dokupić w każdej chwili.

Opublikowano

Na luza ci spokojnie się otworzy kilkanaście kont nawet i bez legów się obejdzie aczkolwiek by lagi się nie pojawiły polecam sformatować dyski i będzie zero lagów ;)

Opublikowano

Też miałem tak samo zrobione, że karta R7 260x 2Gb a ramu 4, ale pisałem, że będę grał też w bf4/cod ghost to mi doradzili 8 ramu, a grafike 1gb, choć mi się wydaje, że lepiej 2gb kartę, a ram można dokupić w każdej chwili.

dokładnie, RAM możesz dokupić w każdej chwili, a kartę będziesz miał już na lata :)

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

Nie wiem jak jest w dt ale nie kupuj tego gowna. I to jeszcze za 2 tysiace??

Najlepiej jakiegos znajomego ktory sie zna zapytaj. A jak owego nie masz to popytaj w kilku sklepach co polecają i podaj nam tutaj

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...