Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaką postać wybrać?

rafciokk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A więć zakupiłem Diablo 3 razem z kolegą on ma grać Łowcą Demonów ja bym chciał zagrać czarodziejka ewentualnie barbarzyńca co polecacie (demonhunter też mi się podoba ale we dwóch takie same postacie mieć troche bez sensu) a może inne postacie też są fajne?.Chciałem się dowiedzieć jaką postacia na wiekszym levelu najlepiej sie expi i która ma największy Dmg ?

P.S Nigdy nie grałem w żadne Diablo.

Opublikowano

na 70 lvl cala reszta ostaje od DH, zaraz na drugim miejscu jest wizz, potem monk na rowni z barbem.

A milion lat swietlnych za nimi jest Witch Doctor.

a crusader bez ponadprzecietnego gearu odstaje nawet od wd 

a pana wyzej prosze o nie komentowanie mojego wpisu bo mam wrzenie, ze jego najwieksze osiagniecie to T2 jesli mysli, ze kazda postac jest rowna 

Opublikowano

To skomentuje Pana up trochę, bo gram od premiery w diablo i dosyć znam się na postać i wd w cale nie odbiega od np. wizarda, z dobrym gearem nawet jest lepszy. DH jest typowo zręcznościową postacią, chyba ze chcesz się bawić w robieniu go pod bardziej tanka co nie ma sensu, bo DH jest typowo pod DPS i pod uniki. Wizard jest zrobiony po to, żeby dostarczać tarcze swojej drużynie w team fighcie + dps. WD kontroluje bitwe. A Mnich i Barb typowo tank tylko, że mnich ma taki bonus, że ma mantre.

@Edit

Jeżeli chcesz możemy się nadal licytować : )

66j32w.jpg

Sprawdź mój tutorial na temat demonbuddy!

Nie odpowiadam na wiadomości prywatne.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...