Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sona zbanowana na URF?

MrsTysia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie mogłam przed chwilą picknąć Sony na URF, nie było banu ze strony drużyn na nią, została zbanowana do zakończenia tego trybu? Wiadomo cos?

Opublikowano

Tak, zablokowali. Może jeszcze niech dadzą jej nerf'a. Co za RIOT.... To na cholerę w ogóle dali możliwość banowania postaci (tak jak na rankedach). Dla mnie to jest mało logiczne :huh:

Opublikowano

Dziwi mnie to ze zbanowali sone, która dawała sobie bardzo dobrze rade 1v1 a w tf'ach padała strasznie, a sorake zostawili która ma heal z takim samym cd jak sona + ult heal + 500 dmg AOE z Q co 1 sec. Sona skupiała się z Q jedynie na 2 wrogich jednostkach, a soraka z Q obejmie cały tf wygrawając go.

Opublikowano

Dziwi mnie to ze zbanowali sone, która dawała sobie bardzo dobrze rade 1v1 a w tf'ach padała strasznie, a sorake zostawili która ma heal z takim samym cd jak sona + ult heal + 500 dmg AOE z Q co 1 sec. Sona skupiała się z Q jedynie na 2 wrogich jednostkach, a soraka z Q obejmie cały tf wygrawając go.

No ciekawe co mówisz bo u mnie jej nie banują a jak jest w grze to jest najgorszym gównem w grze - bezużytecznym. 

Sonę zbanowali bo wkurwiała tym swoim sustainem na linii np z jakimś Pantheonem czy innym champem. Po prostu siedziałeś i nie schodziłeś z linii, obijałeś przeciwników oni cofali i ty pushowałeś tak więc wygrane linie. A przegrana linia tutaj akurat mało ma do znaczenia ale tutaj w tym trybie gra 90% ziemniaków z brązu (ten matchmaking gdy mam platyne i na rankedach diaxy 5), którzy afkują już od 3 deadów.

Opublikowano

W sumie to trochę przegięcie z tą Soną, jak dla mnie powinna zostać. Dobry focus w teamfightach na Sonę i nie ma jej. 

ezgif-com-effects.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...