Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakie bronie są najlepsze?

Gość Szubryt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jaka jest najlepsza broń główna, dodatkowa oraz ostrze? Najlepsze z możliwych i wszystkich dostępnych?

Opublikowano

Nie ma najlepszej broni ponieważ jeśli dobrze dobierzesz mody do broni i spolaryzujesz  ją 5/6 razy to ona będzie zabijać boty i bossy porządnie, moim zdaniem najlepsza broń główna to soma/karak/supra/paris prime, boczna stug/brakk/detron/twin gremlins, broń biała galatine/hate/jat kittag/orthos prime/obex ale to się zmieni po U13 kiedy to wejdzie tryb mele 2.0 oraz nowy warframe ;)

Faber est quisque suae fortunae

Opublikowano

A ja się teraz tak zapytam bo dziś chce kupić trochę platyny i zastanawiam się jakiego Warframe warto kupić. Co polecacie? Zastanawiałem się nad Rhino bo ludzie sobie go chwalą ale jako tako nie wiem. Gram na Ps4. I takie pytanie co dają Moda które mogę kupić za real hajs? Bo za 600 można kupić 3k platyny i modny jakieś. co to jest dokładnie?

Mods* sorry za błędy.

Opublikowano

Modów z marketu nie kupuj już lepiej od gracza kupić np. wymaksowane gwintowanie za 100platyny, rhino jest łatwy do zdobycia aczkolwiek początkującym może sprawę utrudnić boss Jackal gdybyś grał na PC to byś już miał rhino ;P a tak to może poczekaj aż dodadzą nowego warframe'a "wody" ;P ale zanim to na ps będzie to poczekasz z miesiąc więc jak kupisz 3k platyny to trzymaj i szukaj ludzi na handlu którzy by sprzedawali wymaksowane mody takie jak: gwintowanie, ślepa furia, przekierowanie, witalność, ciężki kaliber oraz uderzenie szerszenia ;P, jakby co zapraszam na wiki warframe tam ktoś pewnie gra na PS to może Ci pomoże :D (pl.warframe.wikia.pl)

Opublikowano

A jak kupować od graczy? I oni to za platyny sprzedają? I na ps jest chyba trochę opóźnienie z up bo jest chyba 4 dopiero.

Opublikowano

Handel wszedł z U11 ;P nie wiem na PS co się dzieje... pisz na wiki zarejestruj się tam ktoś może Ci pomóc.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...